Titty Drop από 12 such brave girls.
12 such brave girls μας δείχνουν τα βυζιά τους (video)
08/03/2024
Christy White: Τα hot shots σε ελληνικά στούντιο.
Τα hot shots της Ελληνίδας Christy White στην παραλία (video)
10/03/2024
Titty Drop από 12 such brave girls.
12 such brave girls μας δείχνουν τα βυζιά τους (video)
08/03/2024
Christy White: Τα hot shots σε ελληνικά στούντιο.
Τα hot shots της Ελληνίδας Christy White στην παραλία (video)
10/03/2024

Δεν λες κουβέντα χαλβαδιάζεις και ονειρεύεσαι (video)

Lily Rain: Δεν λες κουβέντα και απολαμβάνεις το στριπτίζ.

Τι κάνεις όταν βλέπεις ένα μελαχρινό θηλυκό να κάνει στριπτίζ και να μένει ολόγυμνο μπροστά σου; Δεν λες κουβέντα.
Απολύτως τίποτα δεν λες. Μόνο βλέπεις πως βγάζει τα ελάχιστα ρούχα που φοράει και μετά τα εσώρουχά του. Μετά δε, καθώς μένει όπως το γέννησε η μάνα του και παρατηρείς πόσο αισθησιακό είναι φαντασιώνεσαι.
Ακριβώς αυτό κάνεις. Σκέφτεσαι πως το έχεις το κορίτσι δίπλα σου, πως το χαϊδεύεις, το φιλάς, του βάζεις χέρι στα ευαίσθητα σημεία του. Μπορείς να σκεφτείς πως το παίρνεις κι’ όλας και αν είσαι μπακούρης, να κάνεις σόλο σεξ για πάρτη του. Δεν είναι ντροπή.
Διότι ντροπή είναι να μην καυλώσεις βλέποντας το κορίτσι. Ακόμα και αν σου αρέσουν οι καμπύλες, οι βυζάρες, οι τροφαντοί κώλοι, δεν γίνεται να βλέπεις τη λυγερόκορμη Lily Rain και να μην σου γίνεται… κάγκελο.
Πρόκειται για μια γυναίκα που θα μπορούσες να την κατατάξεις στην κατηγορία milf. Αφού μικροδείχνει αν και είναι ήδη 34 χρονών. Βάζει κάτω ακόμα και 20άρα με το αψεγάδιαστο κορμί και το κουκλίστικο προσωπάκι της.

Δεν λες κουβέντα και απολαμβάνεις το στριπτίζ

Αυτή η Αμερικανίδα, η οποία δεν κάνει σκηνές με άντρες, ούτε με γυναίκες συναδέλφους της, έχει μια ιδιαιτερότητα. Οτι ξεκίνησε την καριέρα της στην Adult βιομηχανία, μόλις πριν από δύο χρόνια. Μέχρι τα 32 της δεν ξέρω τι έκανε.
Oμως, υποθέτω, πως θα χόρευε και θα έκανε στριπτίζ σε κλαμπ, αφού από εκεί κυρίως οι ατζέντηδες ψαρεύουν καινούργιες γυναίκες και τις πλασάρουν στα στούντιο (σε αυτό το βίντεο θα τη δούμε στο NUBILES FILMS).
Λοιπόν, η γυναίκα με το αδύνατο κορμί, βγαίνει από τα ρούχα της, κάνει μερικές στροφές και δείχνει τη γύμνια της, από όλες τις γωνιές. Μετά ξαπλώνει στον καναπέ και χαϊδεύει αισθησιακά τα απόκρυφα σημεία της.
Οπως λέει δεν πρόκειται να κάνει ποτέ πλαστικές. Της αρέσουν τα μικρά στήθια που στέκονται σφριγηλά στον κόρφο της, τα λεπτά μπούτια της, όπως και τα στρογγυλά καπούλια της. Θεωρεί πως ο κώλος της είναι το μεγάλο της όπλο, ως γυναίκα.
Οπότε τι κάνεις; Δεν λες κουβέντα και απολαμβάνεις το στριπτίζ.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *