Η KaylaDavis σου στέλνει στο κορμί, εκατοντάδες watt and volt.
Το παίζει και σε χτυπάνε 220 watt and volt και amber (video)
04/12/2023
Λάμπει σαν το βόρειο σέλας η Victoria Garin.
Σεξουλιάρικο, λάμπει σαν το βόρειο σέλας (video)
05/12/2023
Η KaylaDavis σου στέλνει στο κορμί, εκατοντάδες watt and volt.
Το παίζει και σε χτυπάνε 220 watt and volt και amber (video)
04/12/2023
Λάμπει σαν το βόρειο σέλας η Victoria Garin.
Σεξουλιάρικο, λάμπει σαν το βόρειο σέλας (video)
05/12/2023

Δεν εξερράγη η Αίτνα αλλά ο ελληνικός Βυζούβιος (video)

Δεν εξερράγη η Αίτανα, αλλά η EvyDream.

Μην ακούς τις υπερβολές από τα κανάλια. Μπορεί να ξύπνησε, να βρυχάται το ηφαίστειο, αλλά όχι, δεν εξερράγη η Αίτνα.
Αν είχε εκραγεί, θα είχε σκοτεινιάσει ο τόπος και θα είχαν μαυρίσει τα μπαλκόνια μας από τις στάχτες. Αλλού γίνονται συνεχώς εκρήξεις. Αλλου τύπου. Και πολύ δυνατές. Σε ένα κρεβάτι που ξαπλώνει ένα ελληνικό κορμί. Που είναι πραγματικός… Βυζούβιος!
Είναι πολύ προικισμένη η EvyDream. Με αυτό το όνομα θα τη βρεις στα διάφορα sex chat rooms, όπου κάνει τα σόου της (ένα από αυτά είναι ΕΔΩ). Εχει ένα λαχταριστό, χυμώδες κορμί, με ζουμερές καμπύλες.
Δεν είναι παχουλή η Εύη (έτσι τη φωνάζουν οι δικοί της). Εχει πάρει, όμως την περίσσια σάρκα στα σωστά σημεία. Πρώτα απ’ όλα στα σαρκώδη χείλια της. Που σε μαγνητίζουν καθώς σε κοιτάει με το λάγνο βλέμμα της.
Οι πιο αισθησιακές φαντασιώσεις σου έρχονται στο μυαλό, καθώς τη βλέπεις να ξεκουμπώνει το ενισχυμένο σουτιέν της και να απελευθερώνει τις μεγάλες βυζάρες της. Ολοστρόγγυλες και σφριγηλές είναι. Και απολύτως φυσικές.

Οχι, δεν εξερράγη η Αίτνα, αλλά η Εύη

Μετά τη βλέπεις να κυλιέται στο κρεβάτι και να ζουλάει με τα χέρια της τα βυζιά της. Χορταστικό θέαμα. Τη βλέπεις να χαϊδεύει τις ρώγες της και να βάζει ναζιάρικα το δάχτυλό της στο στόμα.
Σου έρχεται να βουτήξεις μέσα στην οθόνη και να βρεθείς δίπλα στο webcam girl για να σου κάνει τα kinky κόλπα που υπόσχεται. Οπως λέει, μπορεί να σου κάνει το πιο πρόστυχο σεξ που έχεις κάνει ποτέ.
Αλλά όταν βγάζει το κυλοτάκι της, παθαίνεις με τα αφράτα καπούλια της. Σου έρχεται μες στη μούρη σου, ένας στρογγυλός κώλος, αρκετά ευμεγέθης. Παθαίνεις επίσης με τα μπούτια της, τα γεμάτα καυτή σάρκα.
Σε τρελαίνει η κούκλα, η Ελληνιδάρα, με την οποία, αν έχεις κάποια καλή πρόταση να της κάνεις, μπορείς να της στείλεις μήνυμα. Ηφαίστειο είναι στο κρεβάτι και εκρήγνυται συνέχεια, σαν να εξερράγη η Αίτνα.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *