Katiemilkers: «Θέλω να σε καβαλάω»
Katiemilkers: «Θέλω να σε καβαλάω, μέρα νύχτα» (video)
06/07/2023
Να χαίρεσαι την Kylie Shay
Μικρή μάγισσα, ξανθή να τη μπαλαμουτιάζεις (video)
09/07/2023
Katiemilkers: «Θέλω να σε καβαλάω»
Katiemilkers: «Θέλω να σε καβαλάω, μέρα νύχτα» (video)
06/07/2023
Να χαίρεσαι την Kylie Shay
Μικρή μάγισσα, ξανθή να τη μπαλαμουτιάζεις (video)
09/07/2023

Δεν έχεις ιδέα πως είναι να βατεύεις μια Sultana (video)

Δεν έχεις ιδέα πως είναι το σεξ με μια Sultana

Σουλτάνοι δεν υπάρχουν πια, τους πάτησε το τρένο. Σουλτάνες, όμως, υπάρχουν, έστω κατ’ όνομα και δεν έχεις ιδέα τι χάνεις, αν δεν τις γνωρίσεις.
Οι σουλτάνοι, όταν υπήρχαν, είχαν το χαρέμι τους. Το ανανέωναν κλέβοντας γυναίκες από τις κτήσεις τους και από τόπους στους οποίους έκαναν επιδρομές. Αγαπημένες τους ήταν οι Ουκρανές, κυρίως από την περιοχή της Κριμαίας.
Από εκεί έρχεται και η… δική μας η Sultana, με τις ματάρες της και τα σαρκώδη χείλια. Θα τη δούμε να βγάζει το φανελάκι της, το κυλοτάκι της, τις δαντελένιες κάλτσες και να ξαπλώνει στο κρεβάτι για να κάνει παθιασμένο σόλο σεξ.
Είναι το μελαχρινό να το φέρεις στον οντά σου, να το ταΐζεις και να το ντύνεις. Να του τα δίνεις όλα. Να μην του χαλάς χατίρι. Και να χαίρεσαι το λυγερό κορμί του. Να το βατεύεις κάθε βράδυ.
Δεν λέω να το πηδάς. Να το βατεύεις λέω. Γιατί όπως θα δεις στο βίντεο, όταν ερεθίζεται, βγαίνει έξω από τα όριά του. Χαϊδεύει το κορμί του και τρίβει δυνατά το πράμα του, με ένα ζωώδη τρόπο.

Δεν έχεις ιδέα πως είναι το σεξ μαζί της

Τρίβει δυνατά την κλειτορίδα του. Χώνει μέσα στην τρυπούλα που έχει ανάμεσα στα πόδια τα δάχτυλά του. Τελειώνει με ουρλιαχτά. Είναι τόσο έντονος ο οργασμός, που χτυπιέται και τρέμει όλο το κορμί του.
Η 23χρονη μόλις ενηλικιώθηκε ξεκίνησε να κάνει αισθησιακές σκηνές. Εχει την καύλα στο Dna της. Το χόμπι της είναι το σεξ. Η ομορφιά της και η κορμάρα της, ήταν το διαβατήριο για να της ανοίξουν τις πόρτες τα στούντιο (METARTX).
Τη βλέπεις από πίσω και τρελαίνεσαι με αυτόν τον λαχταριστό πισινό που στέκεται ανάμεσα στη λεπτή κορμί της και στα χυτά της πόδια. Φαντασιώνεσαι να τη ρίξεις στα τέσσερα και να τη βατέψεις.
Τη βλέπεις από μπροστά και θες να κρατήσεις στις χούφτες σου αυτά τα μικρά στηθάκια που κρέμονται ολόρθα στον κόρφο της. Μα πάνω απ’ όλα, θέλεις να φας αυτά τα ολόδροσα χείλια που βρίσκονται ανάμεσα στα πόδια της.
Δεν έχεις ιδέα πως είναι το σεξ με ένα τέτοιο θηλυκό.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *