Θα βρεις κάτι να καίει ανάμεσα στα καπούλια του.
«Θα βρεις κάτι να καίει ανάμεσα στα πόδια μου»
15/12/2023
Η Ολγα Φαρμάκη γυμνή στο Playboy.
Η Ολγα Φαρμάκη γυμνή για πρώτη φορά στο Playboy
17/12/2023
Θα βρεις κάτι να καίει ανάμεσα στα καπούλια του.
«Θα βρεις κάτι να καίει ανάμεσα στα πόδια μου»
15/12/2023
Η Ολγα Φαρμάκη γυμνή στο Playboy.
Η Ολγα Φαρμάκη γυμνή για πρώτη φορά στο Playboy
17/12/2023

Δεκατρία θηλυκά με plus size βυζόμπαλα (video)

Γλείφει τα plus size βυζιά της.

Τι θα δούμε σήμερα; Βυζιά, βυζιά, βυζιά! Και ρώγες, ρώγες, ρώγες. Μάλιστα δε, θα δούμε πολύ μεγάλα βυζιά. Βυζιά plus size.
Οχι, δεν πρόκειται να βαρεθούμε να τα βλέπουμε ποτέ. Μας αρέσουν γιατί τα γουστάρουμε τρελά. Να δούμε, λοιπόν τα θηλυκά που κάνουν Titty Drop και ξεγυμνώνουν τις βυζάρες τους.
Ξεκινάμε με τις μεγάλες βυζάρες που βγάζει έξω το πρώτο θηλυκό. Τις κουνάει πέρα – δώθε. Η μεγάλη καύλα, όμως, είναι οι σκούρες ρώγες του. Σπάνια βλέπεις τόσο πεταχτές και μεγάλες.
Μετά βλέπουμε πάλι μεγάλα βυζιά, αλλά με πολύ ανοιχτόχρωμες ρώγες. Σχεδόν λευκές. Μετά έχουμε το θηλυκό με το σέξι κυλοτάκι, που σηκώνει το sports bra και ξεχύνονται οι βυζάρες του.
Στο επόμενο έχουμε το ξανθό που ανοίγει τη ζακέτα και μας φέρνει στη μούρη τα βαριά βυζιά του. Το πέμπτο θηλυκό έχουμε πάλι ένα ξανθό που βγάζει έξω τα βυζιά του. Με τι πάθος τα ζουλάει!
Μετά έχουμε δυο βυζάρες, που έχουν υποκύψει στον νόμο της βαρύτητας. Υστερα, το ξαπλωμένο θηλυκό που βουτάει τις βυζάρες του και τις κουνάει. Λες και θέλει να σε υπνωτίσει.
Το επόμενο το θηλυκό είναι μεγάλη καύλα. Οχι μόνο βουτάει τα βυζιά του και τους δίνει χαστουκάκια, αλλά τα φέρνει στο στόμα και ρουφάει τις ρώγες του. Το ένατο θηλυκό, το ξανθό, λικνίζεται και χορεύουν τα βυζιά του, που κοιτάνε το ένα τη δύση και το άλλο την ανατολή.

Βυζιά plus size σε slow motion

Υστερα έχουμε βυζιά σε slow motion. Ετσι για να τα χορτάσουμε όπως ξεχύνονται έξω. Μετά… Τι περιμένεις. Βυζιά θα δεις και πάλι. Αξιοχούφτωτα. Από ένα μελαχρινό που λικνίζεται.
Στο δωδέκατο θηλυκό που βγάζει τα βυζιά του ξετρελαίνεσαι με τις τεράστιες ρώγες του. Τέλος έχουμε έναν μάγκα, που της βάζει χέρι, της ξεκουμπώνει τη μπλούζα και της κατεβάζει το σουτιέν. Μετά παίζει με τα δάχτυλά του τις ρώγες της.
Πάντως μην μου πεις πως 13 θηλυκά είναι γρουσούζικος αριθμός. Δες το αλλιώς. 26 βυζιά και μάλιστα plus size.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *