Εξ αιτίας σου γίνονται όλα θα σου πει και η JessicaHotStorm.
Εξ αιτίας σου φουντώνει και κάνει σόλο σεξ (video)
25/10/2023
Η LeticiaWild σε θέλει για να περάσει μια άγρια νύχτα.
Σου υπόσχεται μια άγρια νύχτα με το κορμί της (video)
26/10/2023
Εξ αιτίας σου γίνονται όλα θα σου πει και η JessicaHotStorm.
Εξ αιτίας σου φουντώνει και κάνει σόλο σεξ (video)
25/10/2023
Η LeticiaWild σε θέλει για να περάσει μια άγρια νύχτα.
Σου υπόσχεται μια άγρια νύχτα με το κορμί της (video)
26/10/2023

Δήμητρα Αλεξανδράκη και Νάιλα simply spice στο Playboy

Δήμητρα Αλεξανδράκη και Νάιλα simply spice.

Ηταν τον Απρίλο του 2010, όταν το Playboy φιλοξένησε δυο κορίτσια σε μια φωτογράφιση που χαρακτηρίστηκε simply spice.
Μοντέλα ήταν τα δυο κορίτσια. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη και η Νάιλα. Οι οποίες είχαν πάρει μέρος στο Next Top Model. Φωτογραφήθηκαν γυμνές, με εσώρουχα, στρινγκάκια και κορσέδες.
Η φωτογράφιση δεν ήταν μόνο αισθησιακή, αλλά εξαιρετικά πικάντικη. Το σετ είχε λεσβιακό θέμα. Τα δύο κορίτσια ποζάρουν ξαπλώνοντας και αγγίζοντας η μία το κορμί της άλλης. Είχε γίνει χαμός στα media.
Ια δύο κορίτσια είχαν γίνει φίλες κατά τη διάρκεια της συμμετοχής τους στο ριάλιτι και δήλωναν πολύ δεμένες. Η Δήμητρα ήταν τότε 20 χρονών, ενώ η Νάιλα Γκούγκνι, η οποία κατάγεται από τον Λίβανο, ήταν 23.
Η τελευταία σήμερα έχει ένα κοριτσάκι. Ενώ τότε δήλωναν πως «Είμαστε ολομόναχες και αναζητάμε τον άντρα της ζωής μας». Να δούμε τι άλλο έλεγαν στη συνέντευξη στο περιοδικό, με γαγργαλιστικές λεπτομέρειες.

Το one night stand είναι simply spice

Ελεγαν λοιπόν: «Είμαστε οι ερωμένες του σεξ. Βάζουμε, όμως, όρια. Για μας το σεξ δεν αποτελεί ταμπού ή πράξη ντροπής όταν γίνεται υπό προϋποθέσεις. Την ύπαρξη του συναισθήματος, του έρωτα και του σεβασμού.
Το ωμό και γρήγορο σεξ δεν ανήκει στον τομέα των αναζητήσεών μας». Στην ερώτηση πως βλέπουν το σεξ της μιας βραδιάς είπαν: «Αυτό τα happening ίσως ανήκει στα ενδιαφέροντα άλλων κοριτσιών, όχι όμως στα δικά μας».
Οσο για το αν αποκλείουν ότι θα τους συμβεί: «Ισως και να συμβεί, αλλά προς το παρόν δεν έγινε. Δεν συναντήσαμε και τον Μπραντ Πιτ. Με αυτόν η κάθε γυναίκα θα σκεφτόταν να αμαρτήσει».
Για το πώς αντιμετωπίζουν τη σεξουαλική παρενόχληση έλεγαν: «Είμαστε πολύ σκληρές και δυναμικές για να ανεχτούμε τέτοιες συμπεριφορές. Δεν θα επιτρέπαμε ποτέ σε κανέναν να μας εκμεταλλευτεί, ή να μας παρενοχλήσει σεξουαλικά.
Είμαστε μάλιστα έτοιμες να υπερασπιστούμε με κάθε τρόπο τη γυναικεία αξιοπρέπεια και ανεξαρτησία». Είστε φεμινίστριες, ρωτήθηκαν. Η απάντηση ήταν, «Είμαστε αμαζόνες». Δεν ήταν μόνο η φωτογράφιση, αλλά και η συνέντευξη simply spice.

RECOMMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *