Suki Ski γεμάτη πυρηνική ενέργεια!
«Καυτή» σάρκα εκπέμπει… πυρηνική ενέργεια (video)
04/07/2023
Katiemilkers: «Θέλω να σε καβαλάω»
Katiemilkers: «Θέλω να σε καβαλάω, μέρα νύχτα» (video)
06/07/2023
Suki Ski γεμάτη πυρηνική ενέργεια!
«Καυτή» σάρκα εκπέμπει… πυρηνική ενέργεια (video)
04/07/2023
Katiemilkers: «Θέλω να σε καβαλάω»
Katiemilkers: «Θέλω να σε καβαλάω, μέρα νύχτα» (video)
06/07/2023

Γλέντι λεφτά κι αγάπη για το ψαχνωτό milfέιγ (video)

Γλέντι λεφτά κι αγάπη με την Amiee Roberts

Γλέντι λεφτά κι αγάπη με μπόλικη σάρκα τους. Πώς να αντισταθείς και να μην το ζητάς κάθε μέρα αν είσαι σαρκοβόρο αρσενικό;
Που βρίσκεις την απόλυτη ηδονή, όταν νιώθεις πως γεμίζει η χούφτα σου ψαχνό. Να το βουτά από τα μάγουλα μέχρι τις γάμπες του και να φχαριστιέσαι πιασίματα. Να το ξαπλώνεις και να γεμίζει το κρεβάτι σου.
Να χουφτώνεις τις μπρατσάρες του. Τους μυς που κρέμονται στον κόρφο του. Τα ψωμάκια του που εξέχουν. Τις δίπλες στην κοιλιά του. Να χουφτώνεις τις μπουτάρες του. Να μην μπορείς να χορτάσεις τη σάρκα του.
Ναι, η Amiee Roberts είναι ένα τέτοιο… milfέιγ. Μια νταρντάνα από το XLGirls. Μια σεξοβόμβα. Μια φλογερή Αμερικανίδα, η οποία η οποία ντρεπόταν για τις πλούσιες καμπύλες κουβαλούσε στο κορμί της. Νόμιζε πως την κορόιδευαν επειδή ήταν παχουλή.
Οταν, ξαφνικά, στα 41 της χρόνια, την ανακάλυψε ένας ατζέντης. Ο οποίος της έλεγε πως τα παραπάνω κιλά της, το ζουμερό κορμί της, θα ξετρέλαινε τα αρσενικά. Πως θα πλήρωναν όσο – όσο για να το δουν γυμνό και ακόμα περισσότερα για να το χουφτώσουν.

Γλέντι λεφτά κι αγάπη με το κορμί του

Σήμερα στα 46 της χρόνια, ζυγίζει 100 κιλά. Δεν είναι ιδιαίτερα ψηλή (1.72) αλλά μαγεύει τα αρσενικά με το φάρδος της. Θέλει να χορτάσεις με το ζουμερό κορμί της. Να το βουτάς λαίμαργα μα τα χέρια σου.
Θέλει να ζουλάς τις βυζάρες της. Με τις ώρες. Να τις ρουφάς. Να παίρνεις στο στόμα σου τις μεγάλες ρώγες της. Θέλει να σε παίρνει ανάμεσα στα βυζιά της και να σε βλέπει να απολαμβάνεις την ισπανική που θα σου κάνει.
Της αρέσει να πέφτει στα τέσσερα και να της γραπώνεις τα μεγάλα, φαρδιά καπούλια της. Να της χουφτώνεις τα παχουλά μπούτια της. Να της ανοίγεις τα πόδια και να μπαίνεις βαθιά μέσα στην τρυπούλα που έχει ανάμεσά τους.
Ετσι θέλει να τη χορτάσεις. Κι’ όσο για την ηλικία της… Σου λέει, «Πως να το κάνουμε; Γλέντι λεφτά κι αγάπη με την… παλιά την κότα που έχει το ζουμί».

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *