Σου λέει, καβάλησέ με ω σουλτάν!
Σου λέει, ω σουλτάν παραδίνομαι, κάνε μου ότι θέλεις (video)
05/01/2024
Οι πύλες της φωτιάς είναι ανάμεσα στα πόδια της AdorableVicky .
Οι πύλες της φωτιάς βρίσκονται ανάμεσα στα πόδια του (video)
06/01/2024
Σου λέει, καβάλησέ με ω σουλτάν!
Σου λέει, ω σουλτάν παραδίνομαι, κάνε μου ότι θέλεις (video)
05/01/2024
Οι πύλες της φωτιάς είναι ανάμεσα στα πόδια της AdorableVicky .
Οι πύλες της φωτιάς βρίσκονται ανάμεσα στα πόδια του (video)
06/01/2024

Γιορτάζουμε σήμερα τα Φώτα με μουσκεμένα θηλυκά (video)

Τιμάμε σήμερα τα Φώτα με κορμιά που πλένονται.

Πάει και το Δωδεκαήμερο. Τελευταία μέρα η σημερινή, μέρα γιορτής, μέρα γλεντιού, καθώς γιορτάζουμε σήμερα τα Φώτα.
Γιατί, όμως, τα γιορτάζουμε; Διότι σύμφωνα με τις λαϊκές δοξασίες και την εθυμολογία μας, φεύγουν με τον αγιασμό των υδάτων οι καλικάντζαροι. Χάνονται στον κάτω κόσμο, για να ξεκινήσουν πάλι να πριονίζουν το δέντρο που κρατάει τη Γη.
Διότι γλυτώνει ο κόσμος από τους κακομούτσουνους, τους στραβοχυμένους. Από τις μπαμπεσιές τους, τις βρομιές τους, τις κλεψιές τους. Πάει, ξεμπερδεύουμε και με το μαγάρισμα από τους κατρουλήδες.
Λοιπόν, σήμερα ξεκινάει το καθάρισμα. Πλένονται σπίτια, αυλές, χωριά, πόλεις, με τα αγιασμένα νερά. Οπως και οι άνθρωποι, οι οποίοι, καθαίρονται, εξαγνίζονται και απαλλάσσονται από την επήρεια των δαιμόνων.
Ετσι λοιπόν, θα τα τιμήσουμε κι’ εμείς τα Θεοφάνεια. Με το… αγιασμένο νερό που κυλάει πάνω στα κορμιά των θηλυκών που μπαίνουν στη μπανιέρα και ξεσαλώνουν. Ετσι, για να δώσουμε λίγη χαρά και να τινάξουμε την… αγιαστούρα μας.

Τιμάμε σήμερα τα Φώτα με κορμιά που πλένονται

Οπότε πάμε να δούμε μια ντουζίνα θηλυκά της διπλανής πόρτας, που τσιτσιδώνονται, μπαίνουν στη μπανιέρα και αρχίζουν τα πρόστυχα παιχνίδια τους κάτω από το νερό. Μετά, δε, ανεβάζουν τα βίντεο σε πλατφόρμες, ώστε να τα δει όλη η globoσφαιρα.
Αλλά τι θα δούμε; Θηλυκά λυγερόκορμα και με καμπύλες. Με βυζάρες, με μικρά στήθια. Με κώλους μεγάλους ή με μικρά καπούλια. Με… θάμνους ξυρισμένους ή τριχωτούς. Θηλυκά που τυλίγονται στους αφρούς ή που ξεπλένονται.
Επίσης θα δούμε θηλυκά, που σχεδόν όλα κάνουν σόλο σεξ κάτω από το νερό. Που τρελαίνονται να πέφτει με δύναμη το νερό μέσα στο πράμα τους. Που όταν το νερό χτυπάει την κλειτορίδα τους, νιώθουν πως τα χτυπάει ηλεκτρικό ρεύμα.
Ακόμα θα δούμε θηλυκά που το κάνουν με το τηλέφωνο του ντους. Αλλά και με τα sex toys που παίρνουν μαζί τους στο μπάνιο. Που το κάνουν και με το χέρι, με τα δάχτυλά τους. Μάλιστα, λοιπόν, έτσι θα τιμήσουμε σήμερα τα Φώτα.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *