Η Jane Birkin γυμνή στην ταινία Dust
Η Jane Birkin γυμνή στην ταινία Dust (video)
18/07/2023
Εσύ δεν είσαι κούκλα, είσαι νταρντάνα.
«Εσύ δεν είσαι κούκλα, είσαι σεξοβόμβα»! (video)
20/07/2023
Η Jane Birkin γυμνή στην ταινία Dust
Η Jane Birkin γυμνή στην ταινία Dust (video)
18/07/2023
Εσύ δεν είσαι κούκλα, είσαι νταρντάνα.
«Εσύ δεν είσαι κούκλα, είσαι σεξοβόμβα»! (video)
20/07/2023

Βυζοθύελλα από ένα… θηλυκό θηριοτροφείο (video)

Ενα θηλυκό θηριοτροφείο, φέρνει... βυζοθύελλα.

Νάτα. Εδώ είναι πάλι τα άγρια τα θηλυκά. Που τα συγκεντρώσαμε σήμερα εδώ, στο «Bodies» και φτιάξαμε ένα… θηλυκό θηριοτροφείο!
Καμαρώνουν για την πλούσια σάρκα που έχουν συγκεντρωμένη στον κόρφο τους. Και μας βγάζουν τα μάτια με Titty Drop. Μας δείχνουν τα μεγάλα, τα σφριγηλά τα φυσικά βυζιά τους, ολόγυμνα.
Πάμε λοιπόν να τα πάρουμε μάτι. Να τα χορτάσουμε. Να μας βγάλουν τα μάτια με τις βυζάρες τους. Να μας πέσουν τα σάλια. Τι θα δούμε, λοιπόν, από τη σημερινή… βυζοθύελλα;
Το πρώτο θηλυκό αφήνει τα θεϊκά βυζιά του να χυθούν έξω και μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό. Αλλά και το επόμενο, το ξαπλωμένο, που φέρνει το βυζί στο στόμα και γλύφει τη ρώγα του. Μας δείχνει και το πράμα του.
Να δούμε και τα δύο τα γυμνόστηθα. Το ένα με τα μεγάλα στήθια και το άλλο με τα αξιοχούφτωτα. Που παίζουν χουφτώνοντας το ένα, τα βυζιά του άλλου. Και το άλλο, το ξανθό, που τα κάνει να χορεύουν και στο τέλος τα λαδώνει.

Θηλυκό θηριοτροφείο με μεγάλα στήθια και ρώγες

Η γυναικάρα με τα πολύ μεγάλα βυζιά, τα σφίγγει και ζουλάει το ένα πάνω στο άλλο. Το επόμενο θηλυκό με τα σφριγηλά βυζιά και τις σκληρές ρώγες. Που τραβάει το κορμάκι του για να δούμε και τον… θάμνο του.
Το τσουπωτό το κορμί είναι το κάτι άλλο. Εχει στα γόνατα το γατί του και μας δείχνει τις μεγάλες βυζάρες της, τις μαλακές. Με τις μεγάλες ρώγες, τις στρογγυλές. Η άλλη η κορμάρα, που κάνει στράκες, που ζουλάει τα μεγάλα στήθια της.
Να δούμε και το άλλο, το πρόστυχο, που πήγε πίσω από τη μάντρα, ξεκούμπωσε το πουκάμισο και άφησε τις βυζάρες της να ξεχύνονται. Και το άλλο, το τρελό, που πετάει το σουτιέν, χορεύει και τα στήθια του κουνιούνται πάνω – κάτω, δεξιά – αριστερά.
Και τέλος, το ξανθό, το ντροπαλό, που δεν πηγαίνει γυμνόστηθο στη θάλασσα. Σηκώνει τη μπλούζα και πετάγονται έξω οι κατάλευκες βυζάρες του. Και τα 12 τα κορμιά να μπορούσες να τα μαζέψεις και να φτιάξεις ένα… θηλυκό θηριοτροφείο!

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *