Νέλλη Παππά: Γυμνόστηθη στην ταινία "Η Ελληνίδα και ο έρωτας"
Η Νέλλη Παππά γυμνή στο «Η Ελληνίδα και ο έρωτας» (video)
14/10/2023
Πάμε Πρέβεζα να δούμε γυμνή την Xris Kovtos;
Πάμε Πρέβεζα να δούμε γυμνή την Ελληνίδα Xris Kovtos (video)
15/10/2023
Νέλλη Παππά: Γυμνόστηθη στην ταινία "Η Ελληνίδα και ο έρωτας"
Η Νέλλη Παππά γυμνή στο «Η Ελληνίδα και ο έρωτας» (video)
14/10/2023
Πάμε Πρέβεζα να δούμε γυμνή την Xris Kovtos;
Πάμε Πρέβεζα να δούμε γυμνή την Ελληνίδα Xris Kovtos (video)
15/10/2023

Βροχή και σήμερα από λαχταριστά, μεγάλα βυζιά (video)

Βροχή και σήμερα από μεγάλες βυζάρες.

Θέλει, λέει, ο διάολος ν’ αγιάσει, μα δεν τον αφήνουν οι τριβόλοι. Που στέλνουν βροχή και σήμερα από λαχταριστές βυζάρες.
Titty Drop. Τι κάνουν τα θηλυκά, τα ξεπεταρούδια! Ξεγυμνώνουν τα βυζιά τους, τα χουφτώνουν, τσιμπάνε τις ρώγες τους και ξυπνάνε μέσα μας τις πιο πρόστυχες φαντασιώσεις.
Θέλουμε να τα χουφτώσουμε, να τα φιλήσουμε, να… να… να… Και έτυχε, σήμερα, όλα τα θηλυκά να είναι πολύ προικισμένα. Δεν μπορείς να ξεχωρίσεις, πιο από όλα έχει τα μεγαλύτερα βυζιά.
Πάμε λοιπόν να δούμε βυζάρες και όχι μόνο, καθώς το μενού έχει και λαχταριστούς πισινούς και ξυρισμένους… θάμνους.
Στο πρώτο βίντεο το ένα θηλυκό, βγάζει τα μεγάλα βυζιά του άλλου έξω από το σουτιέν και παίζει μαζί τους. Τα χαϊδεύει, τα ζουλάει, τα μαλάζει. Τι μπορούν να κάνουν δυο κορίτσια όταν έχουν φαντασία...
Στο δεύτερο έχουμε το ξανθό που μας δείχνει τα μεγάλα βυζιά του που κρέμονται στον κόρφο του. Στο επόμενο έχουμε το μελαχρινό με την κορμάρα, τις βυζάρες του και τον λαχταριστό, στρογγυλό του κώλο.

Βροχή και σήμερα από σκληρές ρώγες

Μετά έχουμε το θηλυκό που βγάζει τα βυζιά του από το πράσινο κορμάκι. Μυτερές, σκληρές ρώγες, να σου βγάλουν το μάτι. Στο πέμπτο βίντεο το γκριζομάλλικο ζουλάει τις βυζάρες του και χουφτώνει τον ξυρισμένο… θάμνο του.
Στο επόμενο το θηλυκό σηκώνει το μπουφάν του και ξεχύνονται τα βυζιά του. Εχει πανέμορφες πεταχτές και σκληρές ρώγες. Μετά έχουμε το μακρυμάλλικο που βγάζει μόνο το δεξιό βυζί του έξω από το πορτοκαλί σουτιέν.
Στο όγδοο βίντεο έχουμε δυο βυζάρες, που το ένα βυζί κοιτάει τη δύση και το άλλο την ανατολή. Το θηλυκό τα χουφτώνει και παίζει με τις ρώγες του, τσιμπώντας τες για να μας φτιάξει για τα καλά.
Μετά έχουμε ακόμα ένα θηλυκό με βυζάρες που τσιμπάει και αυτό τις ρώγες του. Στο επόμενο έχουμε ένα τρελό ξανθό, που πετάει τη μπλούζα και το σουτιέν και κουνάει τα μεγάλα βυζιά του.
Στη συνέχεια έχουμε άλλο ένα μελαχρινό που χορεύει και κουνούνται σαν τρελά τα βυζιά του. Τέλος, έχουμε το λεπτοκαμωμένο θηλυκό, την κορμάρα, με τις βυζάρες του και τις πανέμορφες σκούρες ρώγες του.
Τη φχαριστηθήκαμε τη βροχή και σήμερα από τα μεγάλα τα βυζιά;

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *