Allice Kelly: Que della pongo και δεν το νοιώθεις καν.
Que della pongo, σου το βάζω, σου το βάζω (video)
19/03/2024
Svetlana:; «Come up and see me να το παίζω».
«Come up and see me να τελειώνω δυνατά» (video)
22/03/2024
Allice Kelly: Que della pongo και δεν το νοιώθεις καν.
Que della pongo, σου το βάζω, σου το βάζω (video)
19/03/2024
Svetlana:; «Come up and see me να το παίζω».
«Come up and see me να τελειώνω δυνατά» (video)
22/03/2024

Βρίσκει sugar dadies η καυτή φοιτητριούλα (video)

Nikaniikaa: Βρίσκει sugar dadies και φτωχομπαμπάδες.

Ok, την είπε την ατάκα του ο Δημήτρης Κουτσούμπας, του τα ψάλλανε, έγινε viral και έμεινε στη globoσφαιρα η φράση sugar dadies.
Αλλά δεν είναι μόνο οι φοιτήτριες που πλησιάζουν τους… ζαχαρομπαμπάδες για να μπορέσουν να τελειώσουν τις σπουδές τους. Είναι και άλλα κορίτσια, τα οποία ψάχνουν στη ζωή τους, ένα είδος οικονομικής προστασίας.
Αυτά τα κορίτσια, που τους αρέσουν τα ταξίδια, τα δώρα, που θέλουν να κάνουν μια οικονομική καβάντζα. Που τα θέλουν όλα πληρωμένα. Ανεβάζουν δε και μια whishlist και ανάλογα με την αξία του δώρου, κοστολογούν τις υπηρεσίες τους.
Εδώ λοιπόν έχουμε ένα θηλυκό της διπλανής πόρτας, το οποίο μας επιβεβαιώνει πως σπουδάζει για να πάρει το πτυχίο της. Αλλά δεν μπαίνει σε πλατφόρμες για να ψάξει ζαχαρομπαμπάδες. Εχει τις δικές της σελίδες.
Είναι η Nikaniikaa (το όνομά της είναι Nika Parker), η οποία δεν μας λέει τι σπουδάζει, αλλά εγώ τη βλέπω, ότι θέλει να γίνει καθηγήτρια. Μάλιστα, καθηγήτρια στο σεξ. Ανοιξε σελίδες στο Reddit, στο Onlyfans και όπου αλλού μπορεί να ανεβάζει τα γυμνά της.

Βρίσκει sugar dadies και φτωχομπαμπάδες

Βέβαια, δεν ψάχνει μόνο για λεφτάδες. Την ενδιαφέρουν και τα μπατιράκια μπαμπάδες. Καθόσον σκέφτηκε, τι είναι καλύτερο; Να παίρνεις από δυο μπαμπάδες από δυο χιλιάρικα τον μήνα; ‘ Η να παίρνεις από 30 μπαμπάδες, 15 δολάρια τον μήνα;
Αραγε θυμάσαι τι λέγανε οι έμποροι παλιά; Η φτήνια φέρνει τον παρά. Ετσι λοιπόν τη βλέπω να σταδιοδρομεί σε αυτό το αντικείμενο και να μένουν οι σπουδές στην άκρη. Καθώς, έχει όλα τα προσόντα για να διαπρέψει.
Γι’ αυτό δείχνει τα σφριγηλά βυζιά της και τα στρογγυλά καπούλια της, που σχηματίζουν έναν λαχταριστό κώλο. Επίσης δείχνει και τα παχουλά χείλια που έχει ανάμεσα στα μπούτια και λέει: «Δύσκολα κρύβεται το μουνί μου κάτω από ένα κολάν».
Επίσης λέει πως είναι πολύ δραστήρια σεξουαλικά και δεν μπορεί να μείνει με ένα αρσενικό για αρκετό καιρό. «Αν η υπερβολική απιστία ήταν αδίκημα, θα είχα φάει ήδη ισόβια», λέει.
Μάλλον καταλαβαίνεις πως αυτό το κορίτσι δεν ψάχνει μόνο για sugar dadies.

RECOMMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *