Το θηλυκό της διπλανής πόρτας είναι ένα super baby.
Αυτό το super baby είναι ο Βυζούβιος (video)
11/12/2023
Η FranchezcaCaruso κρατάει την πίσω πόρτα ανοιχτή.
Ζουμερό, έχει πάντα την πίσω πόρτα ανοιχτή (video)
12/12/2023
Το θηλυκό της διπλανής πόρτας είναι ένα super baby.
Αυτό το super baby είναι ο Βυζούβιος (video)
11/12/2023
Η FranchezcaCaruso κρατάει την πίσω πόρτα ανοιχτή.
Ζουμερό, έχει πάντα την πίσω πόρτα ανοιχτή (video)
12/12/2023

Βίρα τις άγκυρες για τη γυμνή Χριστίνα Στεφανίδη

Βίρα τις άγκυρες με τη Χριστίνα Στεφανίδη.

Το θυμάσαι το τραγούδι του Τζίμη Μακούλη, που ήθελε να ξεφύγει από τη φτώχεια και έλεγε στον ναύτη: Βίρα τις άγκυρες;
Δεν λέω, όλος ο κόσμος να ξεφύγει από τη φτώχεια θέλει, αλλά εμείς σήμερα θα ξεφύγουμε αλλιώς. Θα σηκώσουμε τις άλλες τις… άγκυρες και θα ταξιδέψουμε πίσω στο 2009, με μια Ελληνίδα που φωτογραφήθηκε γυμνή στο PLAYBOY.
Πρόκειται για τη Χριστίνα Στεφανίδη, η οποία στα 16 της χρόνια, είχε πάρει μέρος στα καλλιστεία που διοργάνωσε ο ANT1, το 2007. Μάλιστα, είχε κερδίσει τον τίτλο της Miss Young Ελλάς.
Δύο χρόνια την περίμεναν οι υπεύθυνοι του περιοδικού να ενηλικιωθεί. Λίγες μέρες, δε, μετά την ενηλικίωσή της, τον Αύγουστο του 2009, μας την παρουσίασαν ολόγυμνη. «Perfect ten: Από τη μέση εκπαίδευση, στην ανωτάτη ηδονική, με μια φωτογράφιση για δέκα με τόνο», ήταν ο τίτλος.
Στις μέσα σελίδες, δήλωνε πως: «Με κολακεύει που πολλοί περίμεναν πως και πώς να ενηλικιωθώ για να κάνω γυμνό». Επίσης πως, «Μου αρέσει κάποιες φορές να κάνω σεξ, χωρίς να με γδύνει» (Είναι αυτό που λέμε στο πορνο, CFNM).

Βίρα τις άγκυρες για την εξωτική ομορφιά

Τι είδαμε στην φωτογράφιση; Ενα κορίτσι με εξωτική ομορφιά, με αμυγδαλωτά μάτια και σαρκώδη χείλια. Την είδαμε σε αισθησιακές πόζες, με τα στρογγυλά, σφριγηλά, αξιοχούφτωτα στήθια της.
Αλλά θαυμάσαμε και τον εντυπωσιακό πισινό της. Στρογγυλός και μας τον έδειξε ξαπλωμένη μπρούμυτα. Είδαμε επίσης τα χυτά της πόδια και μέχρι εκεί. Τον… θάμνο της τον κάλυπτε ενώνοντας τα πόδια της.
Η Χριστίνα, με καταγωγή από την Αλβανία έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Αθήνα, στο κέντρο της πόλης και η ίδια έχει αναφέρει πως αγαπάει πολύ τη φασαρία του κέντρου. Ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο.
Πήρε μέρος στην εκπομπή «Super Deal» με τον Χρήστο Φερεντίνο, όπου κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα στις υπόλοιπες κοπέλες. Μετά κάποιες συνεργασίες το γύρισε στην υποκριτική.
Η πρώτη εμφάνιση ήταν ένα πέρασμα στην ταινία «Bank Bang». Εχει πάρει μέρος σε τηλεοπτικές σειρές και θεατρικές παραστάσεις. Ας τη δούμε, λοιπόν, με μουσικό χαλί το: Βίρα τις άγκυρες.

RECOMMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *