Καλό μου παιδί Alejandra γιατί μας αναστατώνεις;
Καλό μου παιδί, όλα σε… άρες τα έχεις!
11/09/2023
Big show από τη Melissa Debling
Big show με δυο μεγάλες, λαχταριστές βυζάρες (video)
13/09/2023
Καλό μου παιδί Alejandra γιατί μας αναστατώνεις;
Καλό μου παιδί, όλα σε… άρες τα έχεις!
11/09/2023
Big show από τη Melissa Debling
Big show με δυο μεγάλες, λαχταριστές βυζάρες (video)
13/09/2023

Αχ κουνελάκι που σεργιανάς στο κορμί της Ζέτας Θεοδωροπούλου

Αχ κουνελάκι που αγκαλιάζεις τη Ζέτα Θεοδωροπούλου

Τη βλέπεις ολόγυμνη με το λευκό της το κουνέλι να ακουμπάει τα οπίσθιά της και αναστενάζεις. Αχ κουνελάκι!
Καθόσον πολύ θα ήθελες να βρίσκεσαι στη θέση του. Πόσοι, άραγε, θα είχαν το προνόμιο να σεργιανάνε πάνω σε ένα τέτοιο γυμνό, κολασμένο, κορμί! Ας το ‘κανες για μια φορά και ας μεταμορφώσουν και σε κουνέλι.
Ποιο είναι όμως το κορμί; Είναι η Ζέτα Θεοδωροπούλου, η οποία τάραξε τα νερά στην ελληνική showbiz όταν εμφανίστηκε τη δεκαετία του 2000. Και εδώ τη βλέπουμε στη γυμνή φωτογράφιση που έκανε στο Playboy τον Φεβρουάριο του 2008.
Αν θυμάστε, ήταν οι εποχές που δέναμε τα σκυλιά με τα λουκάνικα. Τα περιοδικά πουλούσαν κάποιες χιλιάδες φύλλα και οι εκδοτικές άνοιγαν το βαλάντιο για να εξασφαλίσουν πικάντικες φωτογραφίες από τις celebrities.
Η Ζέτα, εδώ μας δείχνει τα φανταστικά στήθια της, τον στρογγυλό και σφιχτό πισινό της, τα χυτά πόδια της. Βλέπουμε τον σκορπιό που έχει χτυπήσει στη δεξιά γάμπα της. Αλλά κρύβει επιμελώς με το χέρι της τον… θάμνο της, ώστε να μην φανεί.

Αχ κουνελάκι που γίνεσαι… Τούρκος

Οπως έλεγε στη συνέντευξη στο περιοδικό, θέλει να φωτογραφίζεται με τη Beauty (έτσι φωνάζει το κουνέλι. «Επειδή είμαι σέξι και ναζιάρα και σε συνδυασμό με το κουνέλι που δείχνει αγνότητα και αθωότητα, βγαίνει ένα ξεχωριστό προφίλ».
Επίσης, έλεγε για το κουνέλι της πόσο ζηλιάρικο ήταν. Και πως όταν την έβλεπε με άντρα στο κρεβάτι, γινόταν… Τούρκος, ενώ τη γρατζούναγε και τη δάγκωνε στα πόδια. Οσο για το σεξ έλεγε: «Λένε πως μετράει η τεχνική. Τι να την κάνεις, όμως, όταν δεν έχεις το… πινέλο;».
Εχει τελειώσει παιδαγωγική σχολή και έκανε την πρακτική της, δουλεύοντας σε παιδικό σταθμό. Μέχρι εκεί, όμως, καθώς την κέρδισε το μόντελινγκ και οι τηλεοπτικές εκπομπές, στις οποίες εμφανιζόταν.
Ελεγε στη συνέντευξη πως δεν έχει ταμπού. «Οτι μπρεί να γίνει μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας στο κρεβάτι, το έχω κάνει. Τρίο μόνο δεν κάνω γιατί είμαι πολύ κτητική». Αποκάλυψε ότι έχει φετίχ με τα ψηλοτάκουνα και πως της αρέσουν τα εσώρουχα με τα κορδόνια. Αχ κουνελάκι.

RECOMMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *