Ζωή σαν τριαντάφυλλο με μια σαν τη Rute Rocha.
Ζωή σαν τριαντάφυλλο με μια «καυτή» φοιτητριούλα (video)
21/09/2023
Η Kendal Jjenner μας δείχνει τα στήθια της.
Kendall Jenner και άλλες διάσημες τα βγάζουν στη φόρα
22/09/2023
Ζωή σαν τριαντάφυλλο με μια σαν τη Rute Rocha.
Ζωή σαν τριαντάφυλλο με μια «καυτή» φοιτητριούλα (video)
21/09/2023
Η Kendal Jjenner μας δείχνει τα στήθια της.
Kendall Jenner και άλλες διάσημες τα βγάζουν στη φόρα
22/09/2023

Αφράτο κέικ με καμπύλες και πιασίματα (video)

Αφράτο κέικ το ζουμερό κορμί της Cherry Blush.

Ερωτας με την πρώτη… δαγκωματιά γι’ αυτό το ζουμερό θηλυκό. Που αν το είχες στο… πιάτο σου, θα το έβλεπες σαν αφράτο κέικ.
Και θα ‘θελες να το δαγκώνεις συνέχεια για να γεύεσαι αυτή τη σάρκα. Που είναι σαν το ωραιότερο κέικ, το πιο αφράτο τσουρεκάκι. Τι κορμί! Για όσους γουστάρουν τις πλούσιες, τις τροφαντές καμπύλες.
Για όσους (και υπάρχουν εκατομμύρια στη globoσφαιρα) γουστάρουν να νιώθουν τη «καυτή» σάρκα να γεμίζει τη χούφτα τους. Για όσους θέλουν τα προικισμένα κορμιά με ζουμερά πιασίματα, για να φχαριστιούνται να χουφτώνουν.
Η Cherry Blush είναι μια τσουπωτή αγγλιδούλα. Οπως αρκετές πατριώτισσές της, θέλει να διατηρεί τα ψαχνά που έχει στο κορμί της. Καθόσον θεωρεί πως τα αρσενικά γουστάρουν την αφθονία και όχι τα κόκκαλα.
Στα 32 της χρόνια δεν θα την πείραζε να βάλει λίγα ακόμη κιλάκια. Αυτή είναι και η επιτυχία της, άλλωστε, στην καριέρα που έχει κάνει μέχρι τώρα. Στην οποία κάνει μόνο λεσβιακές σκηνές και σόλο σεξ.

Αφράτο κέικ με βυζάρες και μπουτάρες

Διαβατήριο για μπει στη βιομηχανία ενηλίκων, ήταν για την πρασινομάτα, τα μεγάλα βυζιά της, που κρέμονται στον κόρφο της. Την έπεισαν πως αυτές οι βυζάρες, με τις στρογγυλές ρώγες, θα ξετρέλαιναν τον αντρικό πληθυσμό.
Μετά διέκριναν το σεξ απίλ της, το πόσο λάγνα γίνεται όταν ερεθίζεται. Και βέβαια το υπόλοιπο πακέτο. Τα μαλακά καπούλια της, που σχηματίζουν ένα κώλο όχι ιδιαίτερα μεγάλο. Αλλά πολύ ελκυστικό.
Δεν ξέρεις τι να πρωτοχουφτώσεις από αυτό το κορμί. Αρκετά ψηλά στις προτιμήσεις σου, έρχονται τα μπούτια της. Ψαχνωτά, γεμάτα μαλακή σάρκα. Και όταν τα ανοίγει, εκεί παθαίνεις πλάκα.
Με τον… θάμνο της τον ξυρισμένο. Με τα δυο παχουλά χείλια, που όταν τα τραβάει, ανοίγει η μεγάλη, ροζ τρυπούλα. Η οποία τις περισσότερες φορές είναι υγρή και θέλει το δάχτυλό της για να… στεγνώσει.
Τρελαμένοι είναι στο DDF BUSTY που συνεχίζει ακόμα να είναι ενεργή. Καθόσον έχει μεγάλη πέραση στους φανς αυτό το αφράτο κέικ.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *