Slut shaming; «Τέτοια τσούλα είμαι»
«Slut shaming; Ασε με να είμαι τσούλα» (video)
20/12/2023
Σου παρουσιάζεται ο κήπος των επίγειων απολαύσεων.
Το κορμί του είναι ο κήπος των επίγειων απολαύσεων (video)
21/12/2023
Slut shaming; «Τέτοια τσούλα είμαι»
«Slut shaming; Ασε με να είμαι τσούλα» (video)
20/12/2023
Σου παρουσιάζεται ο κήπος των επίγειων απολαύσεων.
Το κορμί του είναι ο κήπος των επίγειων απολαύσεων (video)
21/12/2023

«Αν μου βάζεις χέρι μπορώ να βγω έξω από τα όρια» (video)

"Ναι, μπορώ να βγω έξω από τα όριά μου".

Το θέμα είναι να σου πει τι το ανάβει. Να σου πει ρε παιδί μου πως, αν μου κάνεις αυτό, έξω από τα όριά μου μπορώ να βγω.
Δεν είναι, όμως και τόσο εύκολο. Χρειάζεται μεγάλη μαγκιά και πολύ υπομονή για να τα καταφέρεις. Διότι τα θηλυκά τα κρατάνε μέσα τους αυτά. Είτε γιατί ντρέπονται, είτε διότι δεν θέλουν να σου αποκαλύψουν τις αδυναμίες τους.
Ναι, άκουσέ με. Ετσι σκέφτονται. Σου λέει, αν του αποκαλύψω το αδύναμο σημείο μου, πάει. Θα με κάνει ότι θέλει. Δεν θα μπορώ να τον παιδέψω, να τον βασανίσω. Διότι θα μου κάνει αυτό που με φουντώνει και θα του παραδίνομαι αμέσως.
Ετσι ακριβώς σκέφτονται τα θηλυκά και άντε μετά εσύ, να ψάχνεις, να δοκιμάζεις, να προσπαθείς να καταλάβεις. Εξαιρέσεις και βέβαια υπάρχουν. Είναι κάποια θηλυκά, μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού, που θα στο πουν αμέσως.
Οπως ακριβώς είναι η HollyDunmore (θα τη βρεις ΕΔΩ). Καθόσον σου λέει το webcam girl γιατί να χάνουμε χρόνο; Θα σου πω τι θέλω να μου κάνεις, θα μου πεις τι θέλεις να σου κάνω και θα βάλουμε φωτιά στα σεντόνια.

Φίλα με χαμηλά και μπορώ να βγω από τα όριά μου

Τι είναι όμως, αυτό που θέλει η 23χρονη; Να βάζεις το χέρι σου κάτω από τη μπλούζα και να παίζεις με τα μεγάλα, σφριγηλά βυζιά της. Φωτιά παίρνει, αν της τσιμπάς τις ρώγες και αμέσως σου ανοίγει τα πόδια και στο προσφέρει στο πιάτο.
Εάν δε, βάλεις τη γλώσσα σου στην κλειτορίδα της, τότε χάνει το μυαλό της. Οπως λέει, θα σπαρταράει ολόκληρη από ηδονή και μπορεί να τελειώνει συνέχεια. Βέβαια, μετά θα κάνει ότι της ζητήσεις, για να σε ικανοποιήσει.
Πρέπει, λέει να καταλάβεις, ότι δεν στα λέει αυτά μόνο για να την προσέξεις. Τα εννοεί, καθώς αν και μικρή, δεν είναι καθόλου αθώα. Εχει, όπως λέει, ένα μυαλό ανοιχτό σε όλα, το οποίο είναι γεμάτο πρόστυχες φαντασιώσεις.
Αλλωστε, το ζητούμενο για το θηλυκό, είναι να ευχαριστιέται το σεξ. Οπότε σου λέει, παίξε με τα βυζιά μου, ώστε έξω από τα όριά μου να μπορώ να βγω.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *