
Πάμε Πρέβεζα να δούμε γυμνή την Ελληνίδα Xris Kovtos (video)
15/10/2023
Το sex appeal του, είναι οι πλούσιες καμπύλες του (video)
15/10/2023Αντζελίνα Τζολί: Σκηνές σεξ από την ταινία Original Sin (video)

Τιμές και δόξες για τον Πύργο (της Ηλείας καλέ) τον οποίο αναμένεται να επισκεφθεί, τις επόμενες ώρες ή μέρες, η Αντζελίνα Τζολί.
Την πληροφορία δημοσίευσε η τοπική εφημερίδα «Πατρίς». Η οποία αναφέρει πως η οσκαρική ηθοποιός θα βρεθεί στην πόλη για τα γυρίσματα της ταινίας «Maria». Στην οποία η Αντζελίνα θα ενσαρκώσει την Ελληνίδα υψίφωνο, Μαρία Κάλλας.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα έχει γίνει κράτηση για την ηθοποιό σε πολυτελές ξενοδοχείο της πόλης. Ομως, η ίδια έχει εκφράσει την επιθυμία της να φιλοξενηθεί στη θαλαμηγό του Αριστοτέλη Ωνάση, Christina O', η οποία βρίσκεται το Κατάκολο.
Τα γυρίσματα της ταινίας θα πραγματοποιηθούν στο θέατρο «Απόλλων» της πόλης και πάνω στη θαλαμηγό. Οπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ τα πάντα είναι έτοιμα για να αρχίσει να γράφει η κάμερα.
Ωστόσο, εμείς δεν θα μπορούσαμε να μην αρπάξουμε την ευκαιρία και να μην σας δείξουμε τη 48χρονη, σήμερα, Αντζελίνα γυμνή, σε στιγμές σεξ. Πρόκειται για σκηνή από την ταινία Original Sin, η οποία κυκλοφόρησε το 2001.
Αντζελίνα Τζολί: Η συνεύρεση με τον Αντόνιο Μπαντέρας
Στο βίντεο θα δούμε το ζευγάρι να είναι ξαπλωμένο γυμνό, οπότε αρχίζει να κάνει σεξ. Βλέπουμε τα υπέροχα στήθια της Αντζελίνα και τον καλοσμιλεμένο πισινό της. Συμπρωταγωνιστής της είναι ο Αντόνιο Μπαντέρας.
Η Αμερικανίδα, τα τελευταία χρόνια ασχολείται και με τη σκηνοθεσία. Ενώ είναι και ειδική απεσταλμένη του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες. Ζει στην Καλιφόρνια και ξεκίνησε στα 14 της να δουλεύει ως μοντέλο. Εχει κερδίσει Οσκαρ Β γυναικείου ρόλου για την ταινία «Girl Interrupted» (1999).
Να πούμε και δυο λόγια για τη «Χριστίνα» τη θαλαμηγό, η οποία έχει φιλοξενήσει τεράστιες προσωπικότητες,. Το 1978 η Χριστίνα Ωνάση δώρισε τη θαλαμηγό στο ελληνικό δημόσιο, για να τη χρησιμοποιεί ο εκάστοτε Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Το δημόσιο μετονόμασε τη θαλαμηγό σε «Αργώ» και ο μόνος ο οποίος τη χρησιμοποίησε ήταν ο Χρήστος Σαρτζετάκης (1985 – 1990). Το 1998 η θαλαμηγός πωλήθηκε στον φίλο της οικογένειας Ωνάση, Τζον Παπανικολάου.
Τώρα, λοιπόν, θα φιλοξενήσει ακόμη μία μεγάλη προσωπικότητα, την Αντζελίνα Τζολί.