Η FranchezcaCaruso κρατάει την πίσω πόρτα ανοιχτή.
Ζουμερό, έχει πάντα την πίσω πόρτα ανοιχτή (video)
12/12/2023
Αχ Μουσταφά, χόρτασέ με σου λέει η Kylie Page
«Αχ Μουσταφά έλα να χορτάσεις τις καμπύλες μου» (video)
13/12/2023
Η FranchezcaCaruso κρατάει την πίσω πόρτα ανοιχτή.
Ζουμερό, έχει πάντα την πίσω πόρτα ανοιχτή (video)
12/12/2023
Αχ Μουσταφά, χόρτασέ με σου λέει η Kylie Page
«Αχ Μουσταφά έλα να χορτάσεις τις καμπύλες μου» (video)
13/12/2023

Αναδεικνύει τα πιο ωραία πράγματα στο γυμνό κορμί

Ενας καλλιτέχνης φωτογραφίζει τα πιο ωραία πράγματα.

Τι έχουμε εδώ; Να δείξουμε τα δουλειά ενός καλλιτέχνη φωτογράφου, ο οποίος αναδεικνύει στο κορμί τα πιο ωραία πράγματα.
Πως το έλεγε η διαφήμιση πριν από κάτι δεκάδες χρόνια; Εκαστος στο είδος του κι’ ο Λουμίδης στους καφέδες. Ε, λοιπόν έκαστος στο είδος του και ο Teymur Madjderey (θα τον βρεις ΕΔΩ) στην ερωτική φωτογραφία.
Ο Γερμανός φωτογράφος απαθανατίζει τα γυμνά μοντέλα του με ένα πολύ αισθησιακό τρόπο. Είτε σε έγχρωμες εικόνες, είτε σε ασπρόμαυρες αναδεικνύει τον ερωτισμό που αποπνέει το γυναικείο κορμί.
Μια φωτογράφιση μπορεί να κρατήσει πολλές ώρες, καθώς είναι πολύ απαιτητικός. Δίνει μεγάλη σημασία στην έκφραση του προσώπου και στο βλέμμα. Θεωρεί ότι αυτά δίνουν το τέλειο αποτέλεσμα στην ερωτική φωτογραφία.
Ολα τα μοντέλα του είναι επαγγελματίες. Κάνουν διαφημίσεις και γυμνά. Δεν ανεβαίνουν, όμως στην πασαρέλα. Αυτό, επειδή ο καλλιτέχνης, δεν επιλέγει για τι φωτογραφίσεις του κορίτσια με πολύ λεπτά κορμιά.

Φωτογραφίζει τα πιο ωραία πράγματα

Θεωρεί ότι όλη η ομορφιά στο γυναικείο κορμί είναι οι καμπύλες. Αυτές κάνουν ένα κορμί ερωτικό. Επιλέγει λοιπόν μοντέλα, που είναι προικισμένα. Που έχουν μεγάλα στήθια και φαρδύς πισινούς.
Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό. Δείτε με προσοχή τις εικόνες 4,7,11,13,15 και 21, ώστε να καταλάβετε τι εννοώ. Κάποιες από τις φωτογραφίες, έχουν έντονη φετιχιστική ατμόσφαιρα. Εκθεση δεν έχει κάνει ακόμη.
Η βασική του δουλειά είναι στον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Τα τελευταία δύο χρόνια, εκεί έχει κάνει τα κονέ του. Εχει πελάτες από τη χώρα του, αλλά και βιομηχανίες από όλο τον κόσμο.
Κάνει φωτογραφίσεις, βίντεο, αλλά και εμπορικές καμπάνιες. Στις οποίες μερικές φορές αναλαμβάνει και την παραγωγή. Το πορτοφόλιό του περιλαμβάνει και πορτραίτα. Απλών ανθρώπων ή και στελεχών.
Επίσης, διάφοροι καλλιτέχνες, ηθοποιοί και μουσικοί έχουν εμπιστευτεί τον φακό του, για επαγγελματικές φωτογραφίσεις. Το στούντιό του βρίσκεται στην Κολωνία, αλλά ταξιδεύει πολύ και σε άλλες πόλεις και χώρες.
Να δούμε τις εικόνες του Teymur Madjderey, ο οποίος αναδεικνύει στο γυναικείο κορμί τα πιο ωραία πράγματα.

RECOMMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *