Η Mariana Loureiro ολόγυμνη στην ταινία «Carmo» (video)
19/11/2021
Μπανάκι μανάκι με 11 ξεδιάντροπα θηλυκά (video)
20/11/2021

«The Servant»: Μια φετιχιστική φωτογράφιση του 1977

Ηταν Μάρτιος του 1977, όταν το περιοδικό Chic τάραξε τα νερά και προκάλεσε σκάνδαλο, δημοσιεύοντας μια φετιχιστική φωτογράφιση, καθώς δεν συνηθίζονταν τέτοια θέματα εκείνη την εποχή.
Ο τίτλος της φωτογράφισης ήταν «The Servant» (η υπηρέτρια). Ο άντρας, που φοράει γάντια, γραπώνει τη γυναίκα από τους καρπούς και της χώνει το παπούτσι του στο στόμα, δείχνοντας την κυριαρχία του.
Αλλο ένα ενδιαφέρον είναι ότι το περιοδικό, μόλις είχε ξεκινήσει να δείχνει τα μοντέλα του από πίσω, όπως στις φωτογραφίες που η γυναίκα σκύβει σαν να τον παίρνει στο στόμα, προσφέροντας την πλήρη θέα του υπέροχου πισινού της.

Πρωτοποριακό ήταν επίσης το στιγμιότυπο που ο άντρας τη χαϊδεύει ανάμεσα στα πόδια με το παπούτσι του, όπως και εκείνο που της βάζει το δάχτυλό του στην... πίσω πόρτα!
Οι εικόνες που ο άντρας βάζει το παπούτσι του πάνω στον... θάμνο της και εκείνες που το μαστίγιο χρησιμοποιείται σαν όργανο για να την ικανοποιήσει, χαρακτηρίστηκαν σκληρές για την εποχή.
Η φωτογράφιση τελειώνει με τη γυναίκα να του γλείφει το παπούτσι και τέλος να του παραδίνεται ως σκλάβα. Πολύ... προχώ για 40 χρόνια πίσω.

RECOMMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Είμαι πάνω από 18