Malava: «Φίλα τις τσακιστές ελιές μου».
Γεμάτο τσακιστές ελιές είναι το γαμάτο milfέιγ (video)
24/09/2024
BriannaMatheus: «Ελα να κάνουμε μαζί full body workout».
«Είσαι για full body workout με ασκήσεις επί κλίνης;» (video)
26/09/2024
Malava: «Φίλα τις τσακιστές ελιές μου».
Γεμάτο τσακιστές ελιές είναι το γαμάτο milfέιγ (video)
24/09/2024
BriannaMatheus: «Ελα να κάνουμε μαζί full body workout».
«Είσαι για full body workout με ασκήσεις επί κλίνης;» (video)
26/09/2024

This girl is on fire και θέλει ένα… σκληρό αντράκι (video)

BellaMikaelson: Μπορεί να είναι ντροπαλό, αλλά This girl is on fire.

Είναι φορές που τα θηλυκά δεν μπορούν να κρύψουν το πόσο έχουν ανάψει και βλέποντάς τα καταλαβαίνεις πως: this girl is on fire!
Τώρα θα μου πεις πως θα το καταλάβω ρε μεγάλε το θηλυκό, ότι δεν κρατιέται; Κάποια σημάδια θα τα δεις στο βλέμμα του, από τον τρόπο που ανοίγει τα χείλια του, από ένα κοκκίνισμα στα μάγουλα, από το αν πιέζει τα μπούτια του μεταξύ τους.
Αλλά μπορείς να τα κοιτάξεις και στον κόρφο του και να δεις τις ρώγες του να έχουν σκληρύνει. ‘ Η ακόμα όταν χαμογελάει λίγο χαζά, ή κάνει κάποιες κινήσεις αμήχανες, σαν αυτές που κάνουν οι παρθένες.
Αν το καταλάβεις, πρέπει να είσαι διαθέσιμος ώστε να δώσεις λύση στο πρόβλημα και να το οδηγήσεις στο κρεβάτι. Ομως χρειάζεται προσοχή και διακριτικότητα, διότι μπορεί να έχεις πέσει στην περίπτωση και το θηλυκό να είναι ντροπαλό.

Μπορεί να είναι ντροπαλό, αλλά This girl is on fire

Ενα τέτοιο θηλυκό είναι και η BellaMikaelson (θα τη βρεις ΕΔΩ). Αν αναρωτηθείς πως γίνεται ένα webcam girl, μπορεί να είναι μαζεμένο, να είναι ντροπαλό και να θέλει βοήθεια για να απελευθερωθεί, στο λέει το ίδιο.
«Ξέρω ότι θες να ορμήξεις στα μεγάλα βυζιά μου και πως θέλεις να κάνεις τρελά πράγματα με τα μακριά μου πόδια. Αλλά επειδή είμαι λίγο ντροπαλή, πάρε εσύ τον έλεγχο και πες μου βήμα –βήμα τι θέλεις να σου κάνω».
Πρέπει να της ζητήσεις να σου παίξει μια ισπανική, να της πεις ότι θέλεις τα χείλια της να τυλιχτούν γύρω σου. Αλλωστε σου δείχνει με το sex toy της πως παίρνει αισθησιακές πίπες. Επίσης, σου λέει ότι αυτό που την καυλώνει πολύ είναι να σε βλέπει να είσαι πολύ… σκληρός.
Λοιπόν αν ακολουθήσεις αυτά που σου λέει, μπορεί να φέρει και παρέα μια φίλη της, καθώς είναι bisexual και απολαμβάνει το λεσβιακό σεξ. Αμα την κάνεις να ξεθαρρέψει, θα πεις γι’ αυτή τη γυναίκα: This girl is on fire.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *