Μπες και δες το δίμετρο με τα λουριά στο κορμί
07/06/2022
Κάνει σόλο σεξ και πέφτεις ξερός… μπαμ και κάτω (video)
09/06/2022
Μπες και δες το δίμετρο με τα λουριά στο κορμί
07/06/2022
Κάνει σόλο σεξ και πέφτεις ξερός… μπαμ και κάτω (video)
09/06/2022

Τσακίρικα μάτια πράσινα και μεγάλα στήθια (video)

Μια ματιά του μόνο φτάνει αεροπλάνο να σε κάνει! Ενα βλέμμα του, από δυο καταπράσινα μάτια, που λάμπουν. Τσακίρικα μάτια που πετάνε φωτιές.
Φωτιές πετάει, όμως, ολόκληρο το θηλυκό. Το κοντούτσικο (1.57). Με το λαχταριστό του το κορμάκι. Που είναι γεμάτο σφιχτά χουφτώματα. Προικισμένο με «καυτή» σάρκα στα σωστά σημεία.
Είναι η Diana Lark. Μια 27χρονη θεά από την Ουκρανία. Η Ντιάνα, η ρωμαϊκή θεότητα, η ωραιοτέρα όλων, που ζήτησε ως δώρο, από τον πατέρα των θεών, την αιώνια αγνότητα. Την παρθενία.
Εκείνη που περιφρόνησε ερωτικές πολιορκίες και επιθέσεις και αδιαφόρησε για τις απολαύσεις του έρωτα. Ευτυχώς η δικιά μας η Diana, πήρε άλλο δρόμο. Αποφάσισε να χαρεί όλες τις σαρκικές απολαύσεις.
Οταν, δε, κατάλαβε πως έχει θεϊκό κορμί, είπε να το δείξει γυμνό, ώστε να το δουν όλα τα αρσενικά, σε όλη τη globoσφαιρα. Να φαντασιωθούν τι θα μπορούσαν να κάνουν αν τύχαινε και το ‘χαν δίπλα τους.

Τσακίρικα μάτια και πεταχτός πισινός

Εδώ η θεά μας, κάνει ένα αισθησιακό στριπτιζάκι. Απαλλάσσεται από το μπλουζάκι της και από το κυλοτάκι της, που είναι δαντελένια. Μένει όπως τη γέννησε η μάνα της για να χορτάσουμε με τα κάλλη της.
Με τα λαχταριστά, στρογγυλά στήθια του. Τι ωραία μεγάλα βυζιά. Περπατάει στο δωμάτιο και στέκονται ολόρθα στον κόρφο του. Οι βυζάρες με τις ρώγες τις μικρές, τις σκληρές, που όταν τις αγγίζεις ερεθίζεται απίστευτα.
Να χορτάσουμε με τα καπούλια της. Γεμάτα σφιχτή σάρκα. Αχ, πως θα ‘θελες να σουν το τραπεζάκι πάνω στο οποίο κάθεται… Να καθόταν λέει πάνω σου αυτός ο πεταχτός κώλος και να σου τριβόταν.
Τα μπουτάκια της. Τα μικρά. Δεν είναι κοκκαλιάρικα. Ισα – ίσα είναι αξιοχούφτωτα. Που τα ανοίγει για να δεις τα δυο σαρκώδη χείλια που βρίσκονται ανάμεσα στα πόδια της. Ομορφος… θάμνος. Τον έχει πάντοτε ξυρισμένο.
Είναι μοναδικό το θηλυκό. «Αγαπώ το κορμί μου», λέει. «Μπορεί να μην είναι τέλειο, αλλά είναι φυσικό. Δεν έχω κάνει ποτέ πλαστικές». Θεωρεί πως το ωραιότερο που έχει το κορμί του, είναι οι ώμοι του. Οπως και τα τσακίρικα μάτια του.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *