Ρία Αντωνίου: Ολόγυμνη για το ημερολόγιό της
21/07/2022
«Τα θέλει όλα και όχι να ζήσει μια… παρθένα ζωή» (video)
24/07/2022
Ρία Αντωνίου: Ολόγυμνη για το ημερολόγιό της
21/07/2022
«Τα θέλει όλα και όχι να ζήσει μια… παρθένα ζωή» (video)
24/07/2022

Το… milfέιγ θέλει το φιλί, εκεί που καίγεται πολύ (video)

Δεν ψάχνει αγκαλίτσες και φιλάκια. Ψάχνεται για ζεματιστά φιλιά. Εκεί που καίγεται πολύ. Χαμηλά θέλει να νιώσει το φιλί το «καυτό».
Πόσο χρονών την κάνεις; Εικοσιπέντε; Εικοσιοκτώ; Τριάντα; Τριανταπέντε; Δεν της φαίνεται καθόλου, αλλά είναι 38 χρονών! Μια ώριμη γυναίκα, ένα λεπτεπίλεπτο… milfέιγ και πολύ θεριακλίδικο.
Δεν είναι μόνο ότι καπνίζει η BlackDakota (ΕΔΩ), οπότε άντε να το κόψει. Το τσιγάρο γι’ αυτήν είναι φετίχ. Την ερεθίζει απίστευτα να τραβάει τις τζούρες της, την ώρα που κάνει σεξ, ή σόλο σεξ.
Οταν βάζει το ένα χέρι ανάμεσα στα πόδια της για να σβήσει την κάψα της, στο άλλο θέλει να κρατάει το τσιγάρο. Να το βάζει στόμα, να το ρουφάει δυνατά και να βλέπει την καύτρα να κοκκινίζει.
Της αρέσει να κάνει στριπτίζ και να αφήνει γυμνό το λυγερό και γυμνασμένο κορμί της. Φοβερός ο πισινός της, στρογγυλός και μυώδης. Τα μικρά στήθια της στέκονται όρθια και σφριγηλά στον κόρφο της.

Θέλει το φιλί απ’ άκρη σ’ άκρη στα πόδια της

Το webcam girl σε καλεί στο δωμάτιό του με τα πιο γλυκά λόγια. «Γεια σου αγάπη μου. Ελα να διασκεδάσουμε. Μόνο γλύκες έχω να σου κάνω. Θα σου χορέψω, θα μου βγάλεις τα εσώρουχα, θα παίξεις με το κορμί μου».
Τι παιχνίδι; Να βάλεις τη γλώσσα σου και τα δάχτυλά σου στα χείλια που έχει ανάμεσα στα πόδια. Να του βάλεις μέσα το sex toy της. Και αν το παίξεις καλά, θα νιώσεις να πετάγονται από μέσα τα «καυτά» υγρά του.
Κι’ εκείνο, όμως, δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια. Οπως λέει, «Θα σου πάρω πίπα. Είμαι καλή σε αυτό. Θα στον πάρω στα πόδια και θα σου παίξω foot job. Και μετά θα σε αφήσω να με πάρεις».
Ολα τα καλά θα ζήσεις μια νύχτα στο δωμάτιό του. Κι’ ας είναι ντουμάνι. Αρκεί να μην σε ενοχλεί που θα κρατάει στο ένα χέρι το αναμμένο τσιγάρο και στο άλλο το ξαναμμένο… πούρο σου. Και θέλει και το φιλί πιο χαμηλά, πιο χαμηλά…

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *