Ellie Colt: Η τέλεια πίπα είναι το απόλυτο pre game show.
«Ελα για ένα pre game show με την τέλεια πίπα»
20/10/2024
Ellie Colt: Η τέλεια πίπα είναι το απόλυτο pre game show.
«Ελα για ένα pre game show με την τέλεια πίπα»
20/10/2024

Το ξανθό είναι σε happy mood και κάνει σόλο σεξ (video)

SelenaBel: Χαϊδεύει τα βυζιά της και είναι σε happy mood.

Μην τρελαίνεσαι διότι και τα μπακούρια έχουν ψυχή και μπορούν μέσα στη μοναξιά τους να περνάνε καλά και να είναι σε happy mood.
Αλλωστε στην εποχή μας πολλά είναι εκείνα που έχουν απενοχοποιηθεί. Οπότε, ακόμα και αν έχεις καιρό να πηδήξεις, μην κωλώνεις, πήδα τη χούφτα σου. Διότι, όπως λέει και ο λαός, αν πετύχει η μαλακία τύφλα να ‘χει το γαμήσι…
Αυτή τη φάση περνάει στη ζωή της και η SelenaBel (θα τη βρεις ΕΔΩ). Η οποία ως webcam girl εκτιμά απίστευτα το σόλο σεξ και περνάει πολλές ώρες της ημέρας, δίνοντας έντονους οργασμούς στο κορμί της με τα δάχτυλά της.
Αφού ξεκαθαρίζει ότι λατρεύει το σεξ, λέει πως αυτή τη στιγμή δεν γουστάρει να είναι με κανέναν, παρά μόνο με όσους μπορούν να κάνουν online sex chat μαζί της. Δεν θέλει να έχει ούτε φίλο, ούτε γάτο, ούτε σκύλο.
Είναι μια εντυπωσιακή ξανθιά, η οποία μπορεί να έχει στο κρεβάτι της όποιο αρσενικό και όποτε γουστάρει. Απλώς, τώρα ξαποσταίνει, μέχρι να έρθει η ώρα για να προχωρήσει ξανά στο μεγάλο πήδημα.

Χαϊδεύει τα βυζιά της και είναι σε happy mood

Εχει τελειοποιήσει την τεχνική της και αν και έχει αρκετά sex toys απολαμβάνει περισσότερο το σόλο σεξ με τα χέρια της. Παίρνει αμέσως φωτιά, χαϊδεύει το κορμί της και γλείφει με την παχιά γλώσσα της τα βυζιά της, πράγμα που την καυλώνει απίστευτα.
Μετά χαϊδεύει τα χειλάκια που έχει ανάμεσα στα πόδια της και… περιποιείται την κλειτορίδα της. Μετά χώνει μέσα τους τα δάχτυλά της και τελειώνει δυνατά. Οπως λέει, έχει ένα από τα ωραιότερα μουνιά και γουστάρει να το πηδάει συνέχεια.
Αυτό που ξετρελαίνει την 29χρονη, είναι, όταν κάνει sex chat ή βιντεοκλήσεις να βλέπει το αρσενικό να τον παίζει και να τελειώνει. Πιστεύει πως όλες οι γυναίκες καυλώνουν απίστευτα όταν βλέπουν ένα αρσενικό να πηδάει τη χούφτα του.
Επίσης πιστεύει ότι όποιος είναι μόνος του δεν πρέπει να μιζεριάζει, καθώς υπάρχει στη ζωή μας το σόλο σεξ, που μπορεί να σε φέρει σε happy mood.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *