Πως να μην λαχταρήσεις τη γυμνή Κυπριωτοπούλα! (video)
03/06/2022
Tina_Angel: «Η τρυπούλα μου πάντα βρέχει καυτά υγρά» (video)
05/06/2022
Πως να μην λαχταρήσεις τη γυμνή Κυπριωτοπούλα! (video)
03/06/2022
Tina_Angel: «Η τρυπούλα μου πάντα βρέχει καυτά υγρά» (video)
05/06/2022

Ταξίδι στα κρυφά μονοπάτια της ηδονής με τα στήθια του (video)

Λιώνεις όταν σε κοιτάζει το θηλυκό. Καταλαβαίνεις ότι είναι έτοιμο να σου δοθεί και να σε οδηγήσει στα πιο κρυφά μονοπάτια της ηδονής.
Του αρέσει να ακούει μουσική, ροκ από ότι καταλαβαίνω. Πηγαίνει στον κινηματογράφο. Σε εικαστικές εκθέσεις. Το καλύτερό της, όμως, είναι να πηγαίνει σε εστιατόρια. Οχι, απαραιτήτως στα ακριβά, αλλά σε εκείνα που έχουν νόστιμο φαγητό.
Θέλει να είναι τόσο νόστιμο, όσο είναι το ίδιο το θηλυκό. Η Lizzie (ΕΔΩ). Δεν ξέρω από πού είναι, αλλά από νοστιμιά, σκίζει. Κορμάρα. Αδύνατο, αλλά με «καυτά» ψαχνά. Που ικανοποιούν τη χούφτα σου.
Το μελαχρινό, έχει ματάρες, αμυγδαλωτές και ένα λάγνο βλέμμα που σε… κόβει. Βλέπεις τα σαρκώδη χείλια του και θες να τα σφραγίσεις με τα δικά σου. Θέλεις να ρουφήξεις τη γλώσσα του μέσα στο στόμα του.
Πάμε τώρα στο… κυρίως πιάτο. Σε αυτά τα δυο μεγάλα, γεμάτα μαλακή σάρκα βυζιά, που στέκονται στον κόρφο του. Ορθια και καμαρωτά. Που είναι απολύτως φυσικά, αληθινά. Με τις στρογγυλές ρώγες, τις υπερευαίσθητες.

«Ελα να χαθούμε στα κρυφά μονοπάτια της ηδονής»

Το webcam girl χρησιμοποιεί πολύ τις βυζάρες του στο σεξ. Θέλει να του φιλάς τις ρώγες, ενώ όπως λέει, το φόρτε της είναι η ισπανική. Θέλει να τελειώνεις πάνω στα βυζιά του και να τα πασαλείβει. Καθόσον πιστεύει ότι το σπέρμα κάνει καλό στην επιδερμίδα.
Δεν είναι ιδιαίτερα ψηλό (1.65), αλλά είναι ψηλοκάπουλο. Εχει μακριά πόδια, χυτά. Λατρεύει να της χαϊδεύεις τρυφερά τα πόδια. Τα μπούτια του, τα γόνατα, τις γάμπες του, τα ακροδάχτυλά του. Αυτό την ερεθίζει απίστευτα.
Οσο για την τρυπούλα που έχει ανάμεσα στα πόδια του… Είναι μικρή, σφιχτή και πολύ υγρή. Αν βάλεις τα «καυτά» υγρά στο στόμα σου, θα νιώσεις πως γεύεσαι το νοστιμότερο ζαχαρωτό, όπως λέει το ίδιο.
Στην 33χρονη αρέσει το τρυφερό, το αισθησιακό σεξ. Η αγαπημένη της στάση είναι το ιεραποστολικό. Ανοίγει τα πόδια και σου λέει: «Ελα μέσα μου, να χαθούμε συα κρυφά μονοπάτια της ηδονής».

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *