Θεϊκό γαλακτομπούρεκο η DemmiClark
Ενα… θεϊκό γαλακτομπούρεκο φουντώνει και σολάρει (video)
18/07/2022
Το… milfέιγ θέλει το φιλί, εκεί που καίγεται πολύ (video)
23/07/2022
Θεϊκό γαλακτομπούρεκο η DemmiClark
Ενα… θεϊκό γαλακτομπούρεκο φουντώνει και σολάρει (video)
18/07/2022
Το… milfέιγ θέλει το φιλί, εκεί που καίγεται πολύ (video)
23/07/2022

Ρία Αντωνίου: Ολόγυμνη για το ημερολόγιό της

Η δικιά μας η κουκλάρα, η Γεωργία από την Πελοπόννησο, η Ρία Αντωνίου, μένει μόνιμα στην Ιταλία και έχει κλέψει τις καρδιές των… μακαρονάδων.
Με κάθε ανάρτηση που κάνει στο Instagram, συνοδευόμενη μα την ανάλογη, αποκαλυπτική φωτογραφία, γίνεται χαμός. Αλλά πόσο αποκαλυπτική μπορεί να είναι μια φωτογραφία στο Instagram;
Ειδικά όταν μιλάμε για μια γυναίκα, η οποία έχει φωτογραφηθεί γυμνή στο Playboy και σε άλλα αντρικά περιοδικά. Εχει φιλοξενηθεί, δε και στο ημερολόγιο διάσημου ιταλικού περιοδικού, ολόγυμνη.
Αυτή τη φωτογράφιση θα θυμηθούμε, ξανά, σήμερα. Η οποία έγινε το 2018 και το μοντέλο πόζαρε στην ακροθαλασσιά, με φόντο την αφρισμένη θάλασσα. Φαίνεται άφρισε από το κακό του ο Ποσειδώνας, που δεν μπόρεσε να την κουτουπώσει.
Το πατριωτάκι, πόζαρε στον φακό του διεθνούς φήμης φωτογράφου Roberto Rocco, για το περιοδικό «For Men». Πέταξε τα ρούχα της και τα κλικ έπεφταν σαν το… χαλάζι, μέχρι να αποτυπωθούν στην κάμερα οι 12 φωτογραφίες.

Η Ρία Αντωνίου με τα λαχταριστά στήθια

Η 34χρονη, σήμερα, Ρία μας έδειξε τις εκπληκτικές καμπύλες, με τις οποίες είναι προικισμένο το κορμί της. Τα μεγάλα, στρογγυλά, λαχταριστά βυζιά της, που αρνούνται να υποκύψουν στον νόμο της βαρύτητας.
Τα μεγάλα καπούλια της, που όταν σκύβει μοιάζουν με τραγανό γιερμά, που… θέλει να δαγκωθεί. Τα χυτά πόδια της. Παίρνουμε μια μικρά γεύση από τον… θάμνο της, καθώς τον ψιλοκρύβει με το χέρι της.
«Το ημερολόγιο είναι σαν ένας γάμος για μένα, συμβαίνει μία φορά στη ζωή. Δεν είμαι παντρεμένη, έκανα το ημερολόγιο. Ελπίζω να αρέσει και στις γυναίκες επειδή η καθεμία μας έχει το δικό της αισθησιασμό», είχε πει στους Ιταλούς δημοσιογράφους.
Τη Ρία γνωρίσαμε το 2008, όταν εξελέγη Β' Σταρ Ελλάς στα καλλιστεία του ΑΝΤ1. Στη συνέχεια εκπροσώπησε την Ελλάδα στο διαγωνισμό Μiss Earth, ο οποίος διεξήχθη την ίδια χρονιά στις Φιλιππίνες.
Εχει παίξει σε δύο ταινίες. Το 2016 στο «La coppia dei campioni» σε σκηνοθεσία του Τζούλιο Μπάσε. Την ίδια χρονιά συμμετείχε στην ταινία «Non si ruba a casa dei ladri», σε σκηνοθεσία Κάρλο Βαντσίνα. Να δούμε τη Ρία Αντωνίου.

RECOMMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *