Τα έχει όλα το ξανθό, με τα λαχταριστά στήθια (video)
11/05/2022
Michaela Isizzu: Δουλειές με φούντες με τα sex toys.
Δουλειές με φούντες με τα δάχτυλα ανάμεσα στα πόδια (video)
12/05/2022
Τα έχει όλα το ξανθό, με τα λαχταριστά στήθια (video)
11/05/2022
Michaela Isizzu: Δουλειές με φούντες με τα sex toys.
Δουλειές με φούντες με τα δάχτυλα ανάμεσα στα πόδια (video)
12/05/2022

Πληθωρισμός: Στα ύψη με μπόλικη σάρκα και χουφτώματα (video)

Στα ύψη τον θέλουμε. Να σπάει κάθε ρεκόρ. Τον δικό μας… πληθωρισμό. Αυτόν που μετράμε με καμπύλες, με μπόλικη σάρκα και πιασίματα.
Ολοι όσοι ανήκουν στο είδος του σαρκοβόρου αρσενικού. Ολοι όσοι γουστάρουν τα πληθωρικά κορμιά. Ολοι όσοι θέλουν να χουφτώνουν ένα θηλυκό και να ξεχειλίζουν τα ψαχνά από τη χούφτα τους.
Τα αρσενικά που χαίρονται να βλέπουν τη γυναίκα με φουσκωμένες μαγούλες, με σαρκώδη χείλια. Με μπρατσάρες αφράτες. Με ψωμάκια. Με περισσή σάρκα στο στομάχι και στην κοιλιά.
Η Terri Jane είναι ένα τέτοιο θηλυκό. Μια ζουμερή Αγγλίδα, που μέχρι το 2012 παρουσίαζε μια ιδιαιτερότητα. Τα βυζιά της μεγάλωναν ακόμα και ας ήταν 23 χρονών. Το είχε αποκαλύψει σε μια συνέντευξή της στην Sunday Sport.

Ο πληθωρισμός μετριέται με τα κιλά

Στα 25 της, αποφάσισε να αδυνατίσει. Εχασε πολλά κιλά, ο κόρφος της ξεφούσκωσε, αλλά και πάλι τα βυζιά της, ήταν μεγάλα. Μαζί με τα κιλά, έχασε και πολλούς fans, με αποτέλεσμα ύστερα από πέντε χρόνια, να τα ξαναπάρει και να γίνει και πάλι το παχουλό κορμί που βλέπουμε.
Εγινε πάλι η γυναικάρα που θα σου γεμίσει το υπέρδιπλο κρεβάτι με τις καμπύλες της. Που ο μόνος τρόπος για να ξαπλώσεις κι’ εσύ στα σεντόνι, είναι να πέσεις πάνω της. Να χαθείς μέσα στα χουφτώματά της.
Οι βυζάρες της φούσκωσαν και πάλι. Εγιναν αυτά τα λαχταριστά, ζουμερά βυζιά, που χαίρεσαι να τα μαλάζεις. Που είναι τόσο μεγάλα, ώστε είναι αδύνατον να μπορέσεις να την πάρεις αγκαλιά.
Ο κώλος της επανήλθε στο φυσιολογικό του μέγεθος. Τεράστιος, μεγάλος, γεμάτος μαλακή σάρκα. Να ανοίγουν τα καπούλια και να σε χωράνε όλον μέσα τους. Να παρακαλάς να την έχεις στα τέσσερα, να βλέπεις αυτόν τον κώλο και να μην σου πέφτει με τίποτε.
Οσο για τις μπουτάρες της; Γέμισαν ξανά «καυτή» σάρκα και είναι έτοιμα να τυλιχτούν γύρω σου και να σφίξουν ανάμεσά τους. Φοβερό κορμί, αισθησιακό και ο… πληθωρισμός της σάρκας, χτυπάει κόκκινο!

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *