Babyredsnow: «Σε παρακαλώ, πάρε με άγρια και δυνατά από πίσω»
27/05/2022
Ολιστική ζωή δεν γίνεται χωρίς αφράτες καμπύλες (video)
29/05/2022
Babyredsnow: «Σε παρακαλώ, πάρε με άγρια και δυνατά από πίσω»
27/05/2022
Ολιστική ζωή δεν γίνεται χωρίς αφράτες καμπύλες (video)
29/05/2022

Οτι να ‘ναι βάζει μέσα στο… πράμα του το κουκλί (video)

Οταν ανάψει δεν κρατιέται με τίποτε το θηλυκό. Πετάει τα ρούχα του, κάθεται όπου βρει και χώνει μέσα στο… πράμα του, ότι να ‘ναι.
Κάνει σόλο σεξ παντού. Στην κρεβατοκάμαρα, στο σαλόνι, στην κουζίνα, στο μπάνιο. Στο κρεβάτι του, στα πατώματα, στο τραπέζι, στις πολυθρόνες. Χαϊδεύεται αισθησιακά και γεμίζει τον χώρο με βογγητά.
Παίρνει στο χέρι του ότι βρει. Τα sex toys του τα απλά, ή τα δονούμενα (έχει μεγάλη συλλογή). ΄Η ότι αντικείμενο υπάρχει στο σπίτι. Από βούρτσες μέχρι αντικείμενα της κουζίνας. Αρκεί να μην είναι αιχμηρά.
Ανοίγει τα πόδια, με το ένα χέρι χαϊδεύει την κλειτορίδα του και με το άλλο βάζει μέσα στην τρυπούλα που έχει ανάμεσα στα μπούτια του, το αντικείμενο του πόθου του. Μέχρι να ξεσπάσει με ένα δυνατό οργασμό.
Η Caprice (ΕΔΩ) είναι ένα κουκλί. Είναι περιζήτητη και γνωρίζει τρελές επιτυχίες. Μέχρι και βραβεία έχει πάρει. Ναι, τα webcam girls βραβεύονται, ανάλογα με τη βαθμολογία που τους βάζουν, όσοι μπαίνουν στο δωμάτιό τους.

Πουλί να ‘ναι και… ότι να ‘ναι

Το μεγαλύτερο προσόν στο κορμί της είναι οι βυζάρες της. Στρογγυλές, λαχταριστές, σφριγηλές, στέκονται όρθιες στον κόρφο της. Πολλοί νομίζουν πως είναι σιλικονάτες, αν δεν τις αγγίξεις, όμως, άντε να καταλάβεις.
Η μεγάλη αδυναμία της είναι αυτό που έχουν στα σκέλια τους τα αρσενικά. Μεγάλο, μικρό, λεπτό, χοντρό… Πουλί να ‘ναι κι’ όπως να ‘ναι. «Μπορεί να βρίσκεται ανάμεσα στα πόδια σου, αλλά σε μένα ανήκει», λέει.
Τρελαίνεται να το κρατάει στο χέρι και να τυλίγει γύρω του τη γλώσσα και τα χείλια της. Οπως ο Σούπερμαν έχανε τις δυνάμεις του μπροστά στον κρυπτονίτη, έτσι και το 24χρονο χάνει τις αντιστάσεις του όταν είναι να γευτεί το σπέρμα.
Λατρεύει να το νιώθει να πετάγεται μέσα στο στόμα του, καυτό. Βρίσκει τη γεύση του μοναδική. Την ωραιότερη από οποιαδήποτε άλλη στον κόσμο. Ασε, που θεωρεί το σπέρμα ως το καλύτερο φάρμακο, διά πάσαν νόσον.
«Στρίψε ένα νόμισμα, λέει. Αν έρθει κορώνα είμαι δική σου. Αν έρθει γράμματα είσαι δικός μου». Οτι να ‘ναι θα σκεφτεί προκειμένου να ξαπλώσει στο κρεβάτι.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *