Δίδυμοι: Τα σεξουαλικά χαρακτηριστικά
18/08/2021
Λέων: Τα σεξουαλικά χαρακτηριστικά
19/08/2021
Δίδυμοι: Τα σεξουαλικά χαρακτηριστικά
18/08/2021
Λέων: Τα σεξουαλικά χαρακτηριστικά
19/08/2021

Καρκίνος: Τα σεξουαλικά χαρακτηριστικά

Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Από τα πιο… μπερδεμένα ζώδια του ζωδιακού κύκλου, ο χαρακτήρας του Καρκίνου δεν είναι εύκολο να «ανιχνευθεί». Ενας Καρκίνος μπορεί να είναι ντροπαλός και συνεσταλμένος, αλλά και πρόθυμος να βοηθήσει, ευπροσήγορος και γεμάτος κατανόηση. Αλλες φορές είναι κλειστός, δείχνει σκληρός και απάνθρωπος, μεμψιμοιρώντας για ό,τι δυσάρεστο του συμβαίνει, όμως στην πραγματικότητα κρύβει μία ευαίσθητη, εύθραυστη ψυχή, όλο φόβους και αναστολές. Οπως ο κάβουρας, το σύμβολο του ζωδίου του, ο Καρκίνος εξωτερικά δείχνει σκληρός και απρόσιτος.

Η ερωτική ζωή του Καρκίνου: Γνωρίζοντας ότι είναι ευαίσθητοι και ρομαντικοί, οι Καρκίνοι έχουν τρομερή αυτοπεποίθηση όταν προσεγγίζουν ένα άλλο άτομο ερωτικά. Σε περίπτωση που δεχτούν απόρριψη, όμως, δεν είναι από αυτούς που θα επιμένουν πολύ. Θα μαζευτούν στο «καβούκι» τους και δύσκολα θα αφήσουν τα συναισθήματά τους να φανούν. Το θαυμάσιο με τον Καρκίνο στον έρωτα είναι ότι δίνει τα πάντα στον/στην σύντροφό του προκειμένου να τον/την δει ευτυχισμένο/-η, είναι γενναιόδωρος, τρυφερός και περιποιητικός αν και όχι ιδιαίτερα ευφάνταστος και με τρομερές επιδόσεις. Πάντως μία νύχτα μαζί του θα σας μείνει σίγουρα αξέχαστη.

Ο άνδρας Καρκίνος στο σεξ

Ο άνδρας Καρκίνος αφήνεται να παρασυρθεί από τον πόθο και το πάθος. Λατρεύει να κάνει έρωτα σε παρτενέρ με λίγη εμπειρία, διδάσκοντές τις τα μυστικά της τέχνης του και κάνοντάς τις πραγματικά δικές του. Θέλει να τις κοιτάζει και να τις θαυμάζει, χωρίς να τον απασχολούν ιδιαίτερα τα σέξι εσώρουχα και τα πονηρά αξεσουάρ –η απόλυτη γυναικεία ομορφιά του είναι αρκετή για να διεγερθεί και να δημιουργήσει έντονες ερωτικές φαντασιώσεις. Ο Καρκίνος αγαπά το σεξ αλλά πάνω από όλα αγαπά τον έρωτα, την τρυφερότητα και την αφοσίωση, άρα η κορύφωση δεν είναι γι αυτόν ζητούμενο όσο είναι το «ταξίδι».

Η γυναίκα Καρκίνος στο σεξ

Για να οδηγηθεί μία γυναίκα Καρκίνος στο κρεβάτι θα χρειαστεί να πειστεί ότι αξίζει τον κόπο. Από εκείνη την στιγμή και μετά, όμως, ο εραστής της θα βιώσει μία αποκάλυψη. Στο σεξ η Καρκίνος είναι φλογερή και τρυφερή ταυτόχρονα. Οσο εισπράττει τρυφερότητα από τον άνδρα τόσο πιο θερμή γίνεται και τόσο πιο αποφασισμένη να τον ικανοποιήσει με κάθε τρόπο. Προσοχή, όμως: Μην δοκιμάσετε να την οδηγήσετε σε πρόστυχα μονοπάτια που ενδέχεται να μειώσουν την αξιοπρέπειά της, γιατί δεν το έχει σε τίποτα να σας αφήσει στα κρύα του λουτρού.

Ο Καρκίνος στην σχέση

Ενα μείγμα σκληρότητας και τρυφερότητας χαρακτηρίζει τον Καρκίνο στις σχέσεις του. Είναι πολύ τρυφερός και ρομαντικός, κατά κανόνα πιστός -αν και εύκολα αντιδρά σε αισθησιακά ερεθίσματα- και σέβεται την οικογένειά του, θεωρώντας τον εαυτό του προστάτη της. Γίνεται, όμως, αμέσως δύστροπος όταν ο/η σύντροφός του δεν «πάει με τα νερά του» και θα κάνει ό,τι είναι δυνατό για να πετύχει τον στόχο του και να επιβάλλει τελικά την δική του γνώμη και επιθυμία. Ο Καρκίνος δίνει πολλά σε εκείνους που αγαπά, χωρίς να περιμένει αντίστοιχο αντάλλαγμα. Επηρεάζεται, μάλιστα, πολύ από αυτούς και μπορεί εύκολα να παρασυρθεί σε θετικά ή αρνητικά συναισθήματα της στιγμής.

Με ποιους ταιριάζουν ερωτικά οι Καρκίνοι: Ο άνδρας Καρκίνος ταιριάζει ιδανικά με μία γυναίκα Αιγόκερω, καθώς αλληλοσυμπληρώνεται ψυχικά και σωματικά, με την Ιχθύ, καθώς μαζί της θα μοιραστεί στιγμές απόλυτης τρυφερότητας, και με την Ταύρο, η οποία θα τον ξεσηκώσει και θα του προσφέρει το αλατοπίπερο που χρειάζεται.
Η γυναίκα Καρκίνος γοητεύεται ερωτικά από έναν άνδρα Καρκίνο, καθώς σε αυτόν βρίσκει πραγματικά το άλλο της μισό. Ταιριάζει, όμως και με τον Ζυγό, ο οποίος θα την ερωτευτεί παράφορα για την γλυκύτητα της, αλλά και με τον Παρθένο, με τον οποίον, εφόσον αφήσουν αμοιβαία τα συναισθήματά τους να εκδηλωθούν, μπορεί να δημιουργήσει την τέλεια σχέση.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *