Eνα κορμί να το γλεντάς μετά τα μεσάνυχτα (video)
22/05/2022
Natalie Krill: Σόλο σεξ στην ταινία «Below Her Mouth» (video)
24/05/2022
Eνα κορμί να το γλεντάς μετά τα μεσάνυχτα (video)
22/05/2022
Natalie Krill: Σόλο σεξ στην ταινία «Below Her Mouth» (video)
24/05/2022

Καλημέρα με βροχή από celebrity Nip Slips (video)

Τον τελευταίο καιρό είχαμε αρκετές celebrities που μας έλεγαν… καλημέρα με βροχή από τα γυμνά τους. Πάμε να τις δούμε.
Στο πρώτο βίντεο οι ζουμερές καμπύλες της Ashley Graham μέσα από τα See Through εσώρουχα που φοράει.
Στο δεύτερο, η τραγουδίστρια Malu Trevejo μας δείχνει τα στήθια και τις ρώγες της μέσα από το διάφανο μπλουζάκι της.
Στην πρώτη φωτό βλέπουμε τα στήθια της κόρης του Michael Jackson, της Paris Jackson μέσα από το αραχνοΰφαντο φόρεμά της.
Στη δεύτερη έχουμε το nip slip της Bella Hadid την ώρα που φτάνει σε ένα Met Gala 2022 στη Νέα Υόρκη. Και γαμώ τα φορέματα!
Στην επόμενη, έχουμε το γεματούτσικο μοντέλο, τη βρετανίδα Iskra Lawrence, που μας δείχνει τον γυμνό πισινό της, καθώς φτιάχνει τις κουρτίνες.
Μετά, βλέπουμε την τραγουδίστρια και συνθέτρια, Caroline Vreeland. Σαν μις βρεγμένο μπλουζάκι, με τα εντυπωσιακά στήθια της σε ένα τζακούζι.
Υστερα έχουμε τη ζουμερή Αμερικανίδα, τη Jordyn Jones. Η ηθοποιός είναι καθισμένη στο γρασίδι και μας δίνει ένα Nip Slip.

Καλημέρα με βροχή από γυμνές Selfie

Στην έκτη φωτό, έχουμε μία ακόμη Αμερικανίδα μοντέλα. Τη Rachel Cook που μας δείχνει ολόγυμνα τα στήθια και τις ρώγες της, σε μία Selfie στον καθρέφτη.
Μετά έχουμε την Chrissy Teigen. Το 36χρονο μοντέλο βγάζει μια ολόγυμνη Selfie και καλύπτει τα μεγάλα στήθια της με το χέρι.
Στην όγδοη φωτό το αδύνατο μοντέλο, Adwoa Aboah. Βλέπουμε τα στήθια της Βρετανίδας μέσα από το αποκαλυπτικό φόρεμα 2022 Vanity Fair Oscar Party.
Μετά είναι η Saweetie από την ίδια εκδήλωση. Φαίνεται όλο το αριστερό στήθος και η ρώγα της Αμερικανίδας ράπερ.
Στη 10η φωτό είναι η «καυτή» Βραζιλιάνα Claudia Alende. Η τραγουδίστρια ποζάρει με ένα διάφανο μπλουζάκι και φαίνονται τα εντυπωσιακά στήθια της.
Μετά άλλη μια Αμερικανίδα μοντέλα, η Nicole Scherzinger. Ποζάρει με ένα διάφανο πουλοβεράκι μέσα από το οποίο διαγράφεται η ρώγα της. Τέλος, το ηθοποιάκι, το τσουπωτό, η Stella Hudgens με τα μεγάλα, εντυπωσιακά στήθια. Μας τα δείχνει σε δυο φωτογραφίες της.
Και θα περιμένουμε τις επόμενες ημέρες και άλλη καλημέρα με βροχή από τις διάσημες. Που δεν κρατιούνται και τα βγάζουν όλα στη φόρα.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *