Τσακίρικα μάτια πράσινα και μεγάλα στήθια (video)
08/06/2022
Μεγάλα στήθια πετάνε έξω το… τσακίρικο μάτι σου (video)
10/06/2022
Τσακίρικα μάτια πράσινα και μεγάλα στήθια (video)
08/06/2022
Μεγάλα στήθια πετάνε έξω το… τσακίρικο μάτι σου (video)
10/06/2022

Κάνει σόλο σεξ και πέφτεις ξερός… μπαμ και κάτω (video)

Τι κορμί είναι αυτό! Μια φλογερή καθηγήτρια της γιόγκα. Τη βλέπεις να κάνει παθιασμένο σόλο σεξ και πέφτεις ξερός… μπαμ και κάτω.
Η δασκαλίτσα ξέρει πως η γιόγκα μπορεί να βελτιώσει τη σεξουαλική ζωή. Και εφαρμόζει τις τεχνικές που ξέρει, είτε είναι παρέα με τον φίλο της (όποτε έχει), είτε είναι μόνη της και κάνει σόλο σεξ.
Οπως λέει, με τη γιόγκα χαλαρώνεις, ενώ μπορείς να συγκεντρώσεις απόλυτα το μυαλό σου σε αυτό που κάνεις. Επίσης, δυναμώνει τους μυς και σου δίνει περισσότερη αντοχή. Ακόμα δίνει μεγαλύτερη ευλυγισία και πολλά άλλα.
Αυτό λοιπόν το θηλυκό είναι η Mara Blake. Παιδιόθεν ασχολείτο με τη ρυθμική γυμναστική. Οταν μεγάλωσε και τέλειωσε το σχολείο, την έψαξε πολύ για να γίνει μοντέλο. Ψιλοδούλευε, ώσπου πριν από δύο χρόνια βρήκε το δρόμο της.
Την ανακάλυψε ένας ατζέντης στη δυτική Ουκρανία, όπου μεγάλωσε και της υποσχέθηκε καριέρα και χρήμα. Με την προϋπόθεση να γίνει γυμνό μοντέλο και να κάνει κάποιες σκηνές σεξ, μόνη της.

Τελειώνει με ουρλιαχτά και πέφτεις… μπαμ και κάτω

Η 27χρονη, που είναι πολύ ντροπαλή, το σκέφτηκε από δω, το σκέφτηκε από κει και το αποφάσισε. Ηταν και ο ατζέντης, που της έλεγε πως αυτό το κορμί πρέπει να το δει ο κόσμος όλος και θα το λατρέψει… Την έπεισε.
Ξεκίνησε τα γυμνά βίντεο και τις φωτογραφίσεις και απέκτησε αμέσως πολλούς οπαδούς. Τρελάθηκε ο κόσμος με την κορμάρα της. Με τα σφριγηλά, μεγάλα βυζιά της. Με τις σκληρές, στρογγυλές ρώγες της.
Αναστατώθηκαν τα σερνικά με τα πεταχτά καπούλια της, με τα γεμάτα «καυτή» σάρκα μπούτια της.
Μα πιο πολύ με τον… θάμνο της. Με τα σκούρα χείλια που έχει ανάμεσα στα πόδια της.
Το θηλυκό πίνει ελάχιστα και δεν καπνίζει. Διασκέδασή του είναι οι οργασμοί. Οι οποίοι γίνονται πιο έντονοι όταν χώνει όλο το χέρι του μέσα στο… πράμα του. Και όταν χαϊδεύει απαλά την κλειτορίδα του.
Τελειώνει με ουρλιαχτά. Αισθησιακά ουρλιαχτά. Που γεμίζουν το δωμάτιο και σε κάνουν να πέφτεις ξερός… μπαμ και κάτω!

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *