«Χούφτωσε τα στήθια μου και να δεις τι σου χω για μετά» (video)
04/07/2022
Ενα… milfέιγ που θα σε κάνει να περνάς ζωή και κότα (video)
07/07/2022
«Χούφτωσε τα στήθια μου και να δεις τι σου χω για μετά» (video)
04/07/2022
Ενα… milfέιγ που θα σε κάνει να περνάς ζωή και κότα (video)
07/07/2022

«Θα τρελαθώ αν γλείψεις τις μπότες μου» (video)

Του χαλάς χατίρι; Μάλλον όχι. Ακόμα και αν σου πει, «Θα τρελαθώ αν γλείψεις τις μπότες μου». Θα βγάλεις έξω τη γλώσσα και θα… σπατουλάρεις!
Καθόσον, πώς να το κάνουμε; Τα φετίχ δεν είναι ανδρικό προνόμιο. Βίτσια έχουν και τα θηλυκά και πρέπει να τα ικανοποιούμε. Σου ζητάει να βγεις από τα όριά σου; Ξεπέρασέ τα και θα σε ανταμείψει.
Ασε, δε, που δεν μπορείς να πεις όχι σε ένα τέτοιο θηλυκό. Μελαχρινό, με αλαβάστρινο κορμί, που δεν μασάει τα λόγια του, μιλάει σταράτα, σου λέει τι ζητάει, όπως και τι μπορείς να περιμένεις εσύ από αυτό.
Στον ουρανό την έψαχνες και στη γη τη βρήκες τη GabbieMonroe (ΕΔΩ). Και θα πεις όχι; Ειδικά όταν σου λέει πως αν το… καμουτσίκι σου είναι.. οπλισμένο, «Θα σου δώσω ένα μάθημα… ιππασίας, που θα σου μείνει αξέχαστο».
Είναι από την Κολομβία. Εχει το πάθος και τη φλόγα των γυναικών της Λατινικής Αμερικής. Και τα βγάζει πολύ έντονα στο κρεβάτι, καθώς προσπαθεί να κάνει τις φαντασιώσεις σου πραγματικότητα.

«Θα τρελαθώ αν με τραβάς με το λουρί»

Εκτός από τα ψηλοτάκουνα και τις μπότες, που δεν θέλει να τις βγάζει όταν κάνει σεξ, έχει ακόμα ένα βίτσιο. Θέλει να της φοράς κολάρο, να την τραβάς από το λουρί και να μπουσουλάει στο δωμάτιο.
Το webcam girl έχει αξιοχούφτωτα στήθια, τα οποία θέλει να τα ζουλάς. Να τα πιέζεις. Θέλει επίσης να της κάνεις μασάζ με το γλώσσα και τα δάχτυλά σου, στις σκούρες, στρογγυλές ρώγες.
Ιδιαίτερη περιποίηση θέλει στα καπούλια του. Θέλει να τα γραπώνεις, να τα σφίγγεις μεταξύ τους, να τα τραβάς να ανοίγουν. Να βάζεις το δάχτυλό σου στην τρυπούλα που έχει ανάμεσά τους και να την ερεθίζεις απίστευτα.
Την πιο πού δουλειά τη θέλει ανάμεσα στα πόδια. Να ανοίγει τα μεγάλα χείλια που έχει ανάμεσα στα μπουτάκια του και να σε νιώθει να το τρως ολόκληρο. Να μπαίνεις μέσα του και να χτυπιέσαι με δύναμη.
Τρελαίνεται να του χαϊδεύεις την κλειτορίδα, όπως εδώ που κάνει σόλο σεξ. Οταν το κάνεις αυτό, όπως λέει, «Θα τρελαθώ και θα τελειώσω αμέσως».

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *