Happy end με καμπύλες και μπόλικη μαλακή σάρκα (video)
02/09/2022
Το κουκλί σπαρταράει από ηδονή
Το κουκλί χαϊδεύεται και σπαρταράει από ηδονή (video)
07/09/2022
Happy end με καμπύλες και μπόλικη μαλακή σάρκα (video)
02/09/2022
Το κουκλί σπαρταράει από ηδονή
Το κουκλί χαϊδεύεται και σπαρταράει από ηδονή (video)
07/09/2022

Η Kate Winslet σε σκηνές σεξ στην ταινία «Jude» (video)

Ενα χρόνο πριν γυρίσει τον «Τιτανικό», η Kate Winslet, πρωταγωνίστησε στην ταινία «Jude», η οποία κυκλοφόρησε το 1996.
Η Αγγλίδα ήταν τότε μια άσημη ηθοποιός, πολύ όμορφη και κατέκτησε το κοινό που είδε την ταινία με το νεανικό της κορμί. Το οποίο δεν δίστασε να δείξει ολόγυμνο, όπως έκανε και σε άλλα φιλμς.
Τη βλέπουμε στο κρεβάτι να βγάζει το νυχτικό της, να ξαπλώνει ανάσκελα και να βλέπουμε σε πλήρη θέα τα λαχταριστά στήθια της. Οπως επίσης και τον φουντωτό… θάμνο της, τον οποίο σκεπάζουν οι ξανθές τριχούλες.
Στη συνέχεια βλέπουμε τον συμπρωταγωνιστή της να γδύνεται, να πέφτει πάνω της και να αρχίζει να τη φιλάει με πάθος, πριν κάνουν σεξ. Αξίζει να δεις πόσο λαίμαργα ρουφάει με το στόμα του τις στρογγυλές ρώγες της.
Η ταινία είναι ένα δράμα και αναφέρεται στα αυστηρά ήθη της βικτωριανής εποχής. Αλλά και στις προκαταλήψεις των ανθρώπων. Η Kate, όταν γυρίστηκε ήταν 21 χρονών και ήταν μόλις το τέταρτο φιλμ στο οποίο έπαιρνε μέρος.
Η Kate Winslet στο απόγειο της δόξας Η πολυβραβευμένη ηθοποιός, το 1997, έγινε παγκοσμίως γνωστή ερμηνεύοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη ρομαντική ταινία Τιτανικός, η οποία ήταν η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία όλων των εποχών. Τα έσοδα της ταινίας ανήλθαν στα 1,8 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, ενώ η Winslet αναδείχθηκε σε μια μεγάλη, αναγνωρίσιμη και εμπορική σταρ, στον χώρο της έβδομης Τέχνης.
Οπως είχε πει τότε η Kate, «Ποτέ δεν είδα τον Τιτανικό σαν ευκαιρία για μεγαλύτερους ρόλους ή μεγαλύτερες αμοιβές, ξέροντας ότι κάτι τέτοιο θα με κατέστρεφε». Πάντως, μόνο μία από τις επόμενες ταινίες της, ήταν αποτυχία, το «The Life of David Gale».
Η 46χρονη, σήμερα, ηθοποιός έχει κάνει τρεις γάμους. Ο πρώτος, όταν ήταν 23 χρονών και οι δύο πρώτοι σύζυγοί της, ήταν σκηνοθέτες. Οι γάμοι δεν κράτησαν πολύ, στον τρίτο, όμως, φαίνεται να έχει στεριώσει. Εχει και τρία παιδιά.
Πάμε λοιπόν να δούμε την Kate Winslet ολόγυμνη, να χορτάσουμε τα κάλλη της.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *