Η Tasia Koziej γυμνή στην ταινία «Baby Planet Juice» (video)
26/07/2021
Wolfgirl: «Θέλει εθελοντές να την παίρνουν στα τέσσερα» (video)
27/07/2021
Η Tasia Koziej γυμνή στην ταινία «Baby Planet Juice» (video)
26/07/2021
Wolfgirl: «Θέλει εθελοντές να την παίρνουν στα τέσσερα» (video)
27/07/2021

Η χαίτη της κυρίας: Φωτογραφίες με περούκα στο… απαυτό

Η καλλιτέχνης Rhiannon Schneiderman δημυούργησε τη σειρά «Lady Manes» (= οι χαίτες της κυρίας), μια σειρά φωτογραφιών με οκτώ προσωπικά πορτραίτα. Σε κάθε εικόνα στέκεται σε μια τυπική θηλυκή πόζα φορώντας ένα ρούχο ή ένα αξεσουάρ που το έχει συνδυάσει με μια μοναδική περούκα στο πράμα της. Σε κάποιες φωτό ξεγυμνώνει τα στήθια της.
Οπως λέει, «Το Lady Mane είναι κάτι σαν ψευδώνυμο για τις τρίχες που έχουμε εκεί κάτω. Για δύο χρόνια έμεινα στην Daytona Beach στην Florida και εκεί είδα με τα μάτια μου και έζησα αρκετές σεξιστικές εμπειρίες. Ηταν η περίοδος που προχωρούσα ολοένα και περισσότερο στη hardcore φεμινιστική μου φάση, κάτι που γίνεται με τις περισσότερες λεσβίες που είναι γύρω στα 20».
Μια… σκληρή φεμινίστρια, καθηγήτρια στη σχολή καλών τεχνών της άλλαξε τη ζωή. «Είδα τη δουλειά της φωτογράφου Cass Bird "Rewilding", ένα έργο που ακόμα με επηρεάζει πολύ και όλα αυτά μαζί με κάποια τραγούδια της Lady Gaga αποτέλεσαν την έμπνευση για να δημιουργήσω μια σειρά η οποία σατιρίζει τους συμβατικούς κανόνες των φύλων», λέει.
Και καταλήγει: «Ηθελα να πω στους ανθρώπους ότι είναι γελοίοι και να τους κάνω να αισθανθούν άβολα. Ήθελα να σταθώ απέναντι στη θηλυκότητα και στην αντικειμενοποίηση των γυναικών, η οποία ακόμα είναι κυρίαρχη στην κοινωνία. Νομίζω ότι ήταν ο τρόπος μου να πω: Αντε γαμηθείτε. Αρκετά».

RECOMMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *