AmeliaGrayson: Μπες στο δωμάτιό της και σου προσφέρει ένα extra meal.
Σε τραπεζώνει με extra meal την καυτή σάρκα του (video)
22/10/2024
AmeliaGrayson: Μπες στο δωμάτιό της και σου προσφέρει ένα extra meal.
Σε τραπεζώνει με extra meal την καυτή σάρκα του (video)
22/10/2024

Εχει hobby horsing και γουστάρει τις καβαλαρίες (video)

Velvet: Γουστάρει τους επιβήτορες και έχει hobby horsing.

Ολα τα θηλυκά, ακόμα και εκείνα που το παίζουν ντροπαλά και παρθένες και σε σταυρώνουν για να σου κάτσουν, έχουν hobby horsing.
Μάλιστα κύριε, γουστάρουν τρελά την ιππασία, είναι το χόμπι τους. Πρόσεξε τώρα, αν διαβάζεις αυτό, μην την πάρεις και την τρέξεις σε ιππικό όμιλο, γιατί θα πέσεις στα μάτια της και μάλλον θα σκεφτεί… ρε τι μαλάκας είναι αυτός.
Διότι όταν μιλάμε για ιππασία, δεν είναι πως γουστάρει να καβαλάει τα αλόγατα και να πηδάει τα εμπόδια στον στίβο. Στο κρεβάτι, στον καναπέ, στα τραπέζια, στα πατώματα θέλει να είναι και να πηδάει ότι πιο σκληρό βρίσκεται μπροστά της.
Από αντικείμενα που βρίσκει στο σπίτι, μέχρι τα sex toys που κρύβει στο συρτάρι της, ακόμα και τα δάχτυλά της. Μα, πιο πολύ γουστάρει να πηδάει σκληρά εργαλεία που έχουν… ψυχή, όπως αυτό που έχεις μέσα στο βρακί σου.
Κάπως έτσι σκέφτεται την ιππασία και αυτό το λυγερόκορμο θηλυκό, η Velvet, η οποία είναι ένα ουρί από τη Λετονία. Η οποία μπήκε στα στούντιο (εδώ τη βλέπουμε στο NUBILESNET) στα 21της χρόνια και έξι χρόνια μετά συνεχίζει ακάθεκτα.

Γουστάρει τους επιβήτορες και έχει hobby horsing

Λοιπόν, αυτή η μελαχρινή εκτός του ότι έχει ως χόμπι τις καβαλαρίες, έχει και αρκετά φετίχ. Οπως τα λουριά, τις χειροπέδες, τα μαστίγια κ.ά. Ειδικά τα τελευταία, θέλει να τα νιώθει να τα νιώθει μα πέφτουν απαλά στα καπούλια της, την ώρα που καβαλάει ένα αρσενικό.
Αυτό την τρελαίνει, καθώς θεωρεί πως ο ψηλά βαλμένος κώλος της, είναι το ωραιότερο σημείο στο κορμί της. Εκείνο που την ανάβει είναι το παιχνίδι με τις στρογγυλές ρώγες που έχει στα μικρά στήθια της, τα οποί, όμως είναι αξιοχούφτωτα.
Πάντως στις περισσότερες σκηνές που γυρίζει κάνει σόλο σεξ και της αρέσει να βάζει τα μακριά δάχτυλά της, μέσα στα χειλάκια που έχει ανάμεσα στα πόδια. Πάντα βέβαια τελειώνει τρίβοντας δυνατά την κλειτορίδα της.
Ας τη δούμε λοιπόν σε ένα εξαιρετικά ερεθιστικό βίντεο, στο οποίο πηδάει τον εαυτό της και από τους αναστεναγμούς της καταλαβαίνουμε πως έχει hobby horsing.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *