Η Maja Ostaszewska σε σκηνή σεξ στην ταινία «Przemiany» (video)
21/08/2021
Υδροχόος: Τα σεξουαλικά χαρακτηριστικά
22/08/2021
Η Maja Ostaszewska σε σκηνή σεξ στην ταινία «Przemiany» (video)
21/08/2021
Υδροχόος: Τα σεξουαλικά χαρακτηριστικά
22/08/2021

Αιγόκερως: Τα σεξουαλικά χαρακτηριστικά

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου)

Το πλέον σταθερό και σοβαρό ζώδιο, οι Αιγόκεροι είναι πρακτικοί, ορθολογιστές και αξιόπιστοι. Πατούν σταθερά στη γη, είναι συχνά απόλυτοι στις απόψεις τους, και επιφυλακτικοί με το άγνωστο, είτε αυτό έχει να κάνει με πρόσωπα είτε με καταστάσεις. Είναι συχνά απαισιόδοξοι και μελαγχολικοί. Αντιμετωπίζουν με ωριμότητα και υπομονή τις καταστάσεις. Ελκονται από το μυστήριο και τον αποκρυφισμό, είναι φιλομαθείς, πειθαρχημένοι και προσηλωμένοι στους στόχους τους. Πεισμώνουν με την αποτυχία.

Η ερωτική ζωή του Αιγόκερου: Ο Αιγόκερως παίρνει πολύ στα σοβαρά οτιδήποτε στη ζωή του, και τα ερωτικά δεν αποτελούν εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα. Η κατάκτηση του ιδανικού (για εκείνον ή τη φαντασία του) συντρόφου είναι στόχος, και οι στόχοι δεν είναι κάτι που ο Αιγόκερως βλέπει επιπόλαια. Η δε κατάκτηση των –ερωτικών και άλλων– στόχων του είναι μέγιστο αφροδισιακό, γεγονός που αντικατοπτρίζεται στη διάχυτη αυτοπεποίθηση την οποία εκπέμπει ένας Αιγόκερως που έχει κατακτήσει το αντικείμενο του πόθου του. Ιδιαίτερα προσεκτικός στις επιλογές του, ο Αιγόκερως δύσκολα παρασύρεται σε ερωτικές επιπολαιότητες, δίνεται όμως απόλυτα στον σύντροφο που θα πληροί τα αυστηρά του κριτήρια.

Ο άνδρας Αιγόκερως στο σεξ

Παραδοσιακός από τη φύση του, ο άνδρας Αιγόκερως είναι θερμός και τρυφερός στο κρεβάτι, αλλά χρειάζεται μια σύντροφο με φαντασία για να τον παρασύρει να ανακαλύψει νέα μονοπάτια και πρακτικές. Είναι εξαιρετικά δοτικός, και ενδιαφέρεται πρωτίστως για την ικανοποίηση της συντρόφου του και δευτερευόντως για τη δική του. Δεν έλκεται ιδιαίτερα από την ιδέα του περιστασιακού σεξ, προτιμά την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό του σεξ μέσα σε μία σχέση. Η ιδιαιτερότητα που παρατηρείται στη σεξουαλική συμπεριφορά του είναι ότι εκτός σχέσης είναι πιθανό να δοκιμάσει πράγματα που ξέρει ότι δεν του αρέσουν μόνο και μόνο για να τα μισήσει περισσότερο.

Η γυναίκα Αιγόκερως στο σεξ

Με την έντονη θηλυκότητα να είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της, η γυναίκα Αιγόκερως ελκύει εύκολα τους άνδρες όλων των ζωδίων. Αυτό, βέβαια, σημαίνει ότι απαιτεί από τον σύντροφό της να την κατακτήσει, πράγμα που θα γίνει δύσκολα. Στο σεξ θέλει να έχει την κυριαρχία, είναι φλογερή και ορμητική, ενώ δε διστάζει να πάρει πρωτοβουλίες και να παρασύρει τον ερωτικό παρτενέρ της σε ανεξερεύνητα μονοπάτια. Είναι ιδιαίτερα εκφραστική και θορυβώδης στο σεξ. Νιώθει πολύ πιο άνετα στο κρεβάτι με ένα μόνιμο σύντροφο, απ ότι με περιστασιακούς εραστές.

Ο Αιγόκερως στη σχέση

Πιστός και σταθερός, ο Αιγόκερως είναι ο ιδανικός σύντροφος αν αυτό που ζητάτε από μια σχέση είναι ασφάλεια και σταθερότητα. Ρομαντικός και συναισθηματικός, θα εκφράσει τα αισθήματά του με λόγια και με πράξεις, και θα αδράξει κάθε αφορμή να σας αποδείξει έμπρακτα την αγάπη του. Είναι γενικώς ολιγαρκής και λιγότερο αυστηρός με τους ανθρώπους που αγαπά απ ότι με τον εαυτό του, γεγονός που συχνά κάνει τους άλλους να τον εκμεταλλεύονται. Είναι κτητικός με τάση προς τη ζήλια, ενώ δε συγχωρεί το ψέμα και την υποκρισία.

Με ποιους ταιριάζει ο Αιγόκερως: Ιδανικός συνδυασμός για τον άνδρα Αιγόκερω είναι η γυναίκα Ταύρος, στην οποία βρίσκει την κατανόηση και τη συναισθηματική ασφάλεια που ζητά. Ταιριάζει, επίσης, πολύ με τις Παρθένους, με τις οποίες μοιράζεται τη σταθερότητα και την αγάπη του για την πειθαρχία, ενώ εξαιρετικά επιτυχημένη ερωτικά –και κυρίως σεξουαλικά– είναι και η σχέση του με γυναίκες Καρκίνους. Η γυναίκα Αιγόκερως θα ταιριάξει ιδανικά με ένα φλογερό Σκορπιό, η ζήλια του οποίου θα την κολακεύει, και με έναν Παρθένο, στον οποίο θα βρει την ταύτιση απόψεων και την κατανόηση που έχει ανάγκη, ενώ ερωτικά ένας από τους καλύτερους συνδυασμούς είναι με άνδρα Ιχθύ, ο οποίος θα τη θαυμάζει.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *