Γλυκός πειρασμός ουρλιάζει φιλήδονα (video)
04/05/2022
Εχω ένα μυστικό για να κάνω σόλο σεξ, από 12 θηλυκά (video)
05/05/2022
Γλυκός πειρασμός ουρλιάζει φιλήδονα (video)
04/05/2022
Εχω ένα μυστικό για να κάνω σόλο σεξ, από 12 θηλυκά (video)
05/05/2022

Χίλιες και δυο νύχτες με δυο λαχταριστά στήθια (video)

Δεν ξέρω αν θα είναι αραβικές, ή ελληνικές, ή ότι άλλο. Πάντως θα ‘θελες να περάσεις όχι χίλιες και μία, αλλά χίλιες και δυο νύχτες με αυτά τα στήθια.
Να ‘σαι λέει ο Σάχης και να έχεις κάθε βράδυ τα λαχταριστά στήθια της Σεχραζάντ. Να σε… παραμυθιάζουν και να σε… ανακουφίζουν. Τώρα βέβαια, τα πράγματα είναι κάπως αλλιώς.
Η Σεχραζάντ είναι η Ali Rose. Δεν είναι Αραβίδα, αλλά Αμερικανίδα. Δεν είναι μελαχρινή, αλλά καστανόξανθη. Και έχει ένα κορμί που σε κάνει να το καψουρευτείς με την πρώτη δαγκωματιά.
Ματιά ήθελα να πω. Ε, όχι! Δαγκωματιά ήθελα να πω! Καθώς ένα κορμί μέσα στη λαγνεία, στο πάθος, ξυπνάει τον πόθο μέσα σου, τα πρωτόγονα ένστικτά σου και θέλεις να πέσεις πάνω του, να το κατασπατάξεις.
Να του βουτήξεις την «καυτή» σάρκα του, να τη γραπώσεις, να τη φιλήσεις, να τη δαγκώσεις, να μπεις μέσα της, να γευτείς τους χυμούς που στάζουν από τον ξυρισμένο του… θάμνο.

Χίλιες και δυο νύχτες στην αγκαλιά του παραδείσου

Θέλεις οι χούφτες σου να γεμίσουν με αυτά τα λευκά, σφριγηλά, στρογγυλά, μεγάλα βυζιά. Να τα ρουφήξεις με το στόμα σου, να σε ζεματίσουν, να σε κάψουν, μέχρι να μουδιάσει η γλώσσα σου.
Να πάρεις στα δάχτυλά σου τις σκληρές ρώγες της, να τις χαϊδέψεις τρυφερά, να τις τσιμπήσεις απαλά. Να το κάνεις να εκραγεί, καθώς τελειώνει αμέσως με το μασάζ στις ρώγες.
Η 30χρονη είναι ακτινολόγος και ήδη δουλεύει σε ιδιωτικό ιατρείο, μέσα στο οποίο κυκλοφορεί με την ιατρική ποδιά και έχει κρεμασμένο στο λαιμό το ροζ στηθοσκόπιό της. Ε, ρε πανηγύρι που θα γίνεται!
Πάντως ένα τέτοιο θηλυκό, με τόσα προσόντα, θα το ‘θελες για χίλιες και δυο νύχτες στο κρεβάτι σου. Να του βγάζεις τα εσώρουχά του. Να μένει ολόγυμνο. Και να του… βγάζεις ακτινογραφίες μέχρι τα εφτά ξημερώματα.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *