Power Pass: Θέλει να το φάει όλο από την… πίσω πόρτα (video)
27/06/2022
Φοιτητριούλα, το πιο λαμπρό αστέρι
Your_submissive_doll: Φοιτητριούλα το πιο λαμπρό αστέρι (video)
29/06/2022
Power Pass: Θέλει να το φάει όλο από την… πίσω πόρτα (video)
27/06/2022
Φοιτητριούλα, το πιο λαμπρό αστέρι
Your_submissive_doll: Φοιτητριούλα το πιο λαμπρό αστέρι (video)
29/06/2022

Του δείχνεις το πόθεν έσχες και το γλεντάς πατόκορφα (video)

Γλέντι, λεφτά κι’ αγάπη. Καθόσον, υπάρχουν τα φράγκα; Δείχνεις το πόθεν έσχες, βρίσκεις αμέσως τον έρωτα και αρχίζει το τρικούβερτο το γλέντι.
Ετσι είναι. Φουσκώνει το πορτοφόλι κύριε; Εχεις τις γλύκες σου, τα φιλιά σου, τα μπαλαμούτια σου. Οτι γουστάρεις. Είσαι ρέστος; Από δω παν κι’ άλλοι. Σου λέει, τράβα να λιγδώσεις το άντερό σου κι’ άσε τα σαλιαρίσματα.
Αδικος κόσμος, μοχθηρός, σατανικά πλασμένος. Και δεν φταίει ο Πλάστης γι’ αυτό. Τα αιμοβόρικα αρπακτικά φταίνε, με τις μπάκες τις φουσκωτές. Που βουτάνε όλο το χρήμα και αγκαζάρουν τα θηλυκά. Δεν αφήνουν κοκκαλάκι να γλείψουμε κι’ εμείς.
Πάρε τώρα τη RileyNova (ΕΔΩ). Λες μέχρι τώρα στα 30 της χρόνια, μια γυναίκα βα την πίνεις στο ποτήρι, να μην γνώρισε έρωτες και αρσενικά που να της κλέψαν την καρδιά; Αλλά τι να κάνει; Να κάτσει να ρέψει μαζί τους;
Θα την άφηνε κανείς να γίνει webcam girl; Ποιος θα ανεχόταν να εμφανίζεται ολόγυμνη μπροστά σε χιλιάδες αρσενικά; Και να τους μιλάει πρόστυχα και να τη βλέπουν να κάνει σόλο σεξ;

Δείχνεις το πόθεν έχες και ανοίγουν όλες οι… πόρτες

Ενώ τώρα είναι ελεύθερη να κάνει ότι θέλει. Να δείχνει τις βυζάρες της, να τις χαλαβαδιάζουν οι μάγκες και να πληρώνουν τα ευρώ τους. Να φουσκώνει ο λογαριασμός, όπως φουσκώνουν τα καπούλια της, τα λαχταριστά.
Δεν έχει να δώσει λογαριασμό σε κανέναν, για το ότι παίρνει το sex toy της, το καβαλάει και σε φαντασιώνει λέγοντάς σου, «Σε καβαλάω και είσαι μέσα μου. Νιώθεις ότι τελειώνω; Θέλω να πιεις όλα τα υγρά μου».
Είναι μόνη της και μπορεί να χτυπιέται και να έχει όσους οργασμούς θέλει. Και ψεύτικους και αληθινούς. Καθώς αρκετές φορές ερεθίζεται, ανάλογα με το αρσενικό που έχει απέναντί της.
Ασε, δε και το άλλο. Μπορεί να γνωριστεί και με κανένα αρσενικό που να τη λιμπιστεί και να θέλει να την πάρει δίπλα του, για το υπόλοιπον του βίου του. Φραγκάτο αρσενικό, που δεν θα της ξεφύγει.
Καθόσον αυτό θέλουν οι γυναίκες. Να γνωρίζουν και να τυλίγουν αρσενικά, τα οποία μπορούν να τις ζήσουν. Καλά. Αρσενικά με… βαρύ πόθεν έσχες!

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *