Οτι να ‘ναι βάζει μέσα στο… πράμα του το κουκλί (video)
28/05/2022
Η μικρή γοργόνα με τα μυτερά στήθια, ολόγυμνη στη φύση
30/05/2022
Οτι να ‘ναι βάζει μέσα στο… πράμα του το κουκλί (video)
28/05/2022
Η μικρή γοργόνα με τα μυτερά στήθια, ολόγυμνη στη φύση
30/05/2022

Ολιστική ζωή δεν γίνεται χωρίς αφράτες καμπύλες (video)

Πετάει ο καθείς την παπαριά του και αρχίζει ο χαμός. Κι’ άντε να εξηγήσεις εσύ τι σημαίνει ολιστική ζωή. Ε! Λοιπόν. Τέτοια ζωή δεν γίνεται χωρίς αφράτες καμπύλες.
Καθόσον χρειάζεται ένα αντιστάθμισμα για να καλοπεράσεις στη φτώχεια. Για να… απεξαρτηθείς από τον μισθό σου. Για να δεις τις χαρές της ζωής και να μην παθαίνεις εγκεφαλικά, μόλις ανοίγεις το λογαριασμό από το ηλεκτρικό ρεύμα.
Και πιο είναι αυτό το αντιστάθμισμα; Μα τι άλλο από το να έχεις δίπλα σου μια γυναικάρα με τα όλα της. Με τα ρετιρέ της, με τις μπαλκονάρες της, με τα υπόγειά της, με τα όλα της. Να βλέπεις ένα κορμί, μέσα στην αφθονία.
Ενα κορμί με τα πάχη του, με τα κάλλη του. Με τις αφράτες καμπύλες του. Με τα μπόλικα πιασίματά του να αναπαύονται στις χούφτες σου. Να κάνει μακροβούτια μέσα στις σάρκες του και να τις κατασπαράζεις.
Οπως είναι η γυναικάρα με τα… κόκκινα. Η Sophie Mae. Που φοράει ένα κόκκινο φόρεμα, κόκκινα εσώρουχα και βάφει τα χείλια του κατακόκκινα. Την παθιασμένη Τσέχα που ντύνεται πάντα στο χρώμα του πάθους.

Ολιστική ζωή με δυο λαχταριστές βυζάρες

Ετσι, να το ‘χεις να το χαίρεσαι το θηλυκό. Να το ξαπλώνεις σε υπέρδιπλο κρεβάτι και να το γεμίζει. Να του βγάζεις τα κόκκινα, να του λύνει τον κορσέ και να αρχίζεις, χράτσα – χρούτσα, να το τρως ολόκληρο.
Τι μεγάλα, λαχταριστά βυζιά έχει η 35χρονη! Πως τα κουνάει για να σε φτιάξει, να σε τρελαίνει βάζοντας ανάμεσά τους το λουλουδάκι. Είναι σαν να σου λέει, πως μαζί της θα χορτάσεις την ισπανική. Και να σκεφτείς, πως οι βυζάρες της είναι απολύτως φυσικές.
Ανοίγει τις μπουτάρες της για να δούμε το παχουλό της πράμα. Τα δυο χείλια που έχει ανάμεσα στα πόδια, που είναι υγρά και παχουλά. Αλλά και τις μαύρες τριχούλες που έχει στον… θάμνο για να καταλάβουμε πως δεν είναι φυσική ξανθιά.
Οσο για τα καπούλια της; Μεγάλα, ζουμερά, να τα ακουμπάς και να καίγεσαι. Χωρίς μια τέτοια γυναίκα, δεν μπορεί να υπάρξει η ολιστική ζωή. Καθόσον μια τέτοια ζωή, σημαίνει να βλέπεις όλες της χαρές της. Και η χαρά της ζωής είναι το σεξ και τα χουφτώματα.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *