Michaela Isizzu: Δουλειές με φούντες με τα sex toys.
Δουλειές με φούντες με τα δάχτυλα ανάμεσα στα πόδια (video)
12/05/2022
«Θα σε σβήσω με τα υγρά που πετάγονται από μέσα μου» (video)
14/05/2022
Michaela Isizzu: Δουλειές με φούντες με τα sex toys.
Δουλειές με φούντες με τα δάχτυλα ανάμεσα στα πόδια (video)
12/05/2022
«Θα σε σβήσω με τα υγρά που πετάγονται από μέσα μου» (video)
14/05/2022

Ολα γκουντ: Λεσβιακά, καμπύλες, μεγάλα στήθια από τρεις celebs

Ολα γκουντ για τη Lottie Moss και την αδελφή της

Οι celebrities τα βγάζουν όλα στο OnlyFans, διαρρέουν κάποιες φωτό στα media και περιμένουν τα ευρούλια μας για να τα κονομήσουν. Ολα γκουντ!
Σήμερα έχουμε τρεις διάσημες που οι λογαριασμού τους κάνουν θραύση και τα σπάνε όλα. Και οι τρεις, βέβαια, από τη στιγμή που θα μπει η συνδρομή στον λογαριασμό τους, τα δείχνουν όλα.
Πάμε να δούμε τη Lottie Moss, την 24χρονη αδελφή της Kate, που είναι μοντέλο και αυτή. Το προχώρησε πολύ, βγάζοντας τρεις φωτογραφίες, με έντονο το λεσβιακό στοιχείο με δυο φίλες της.
Στις δύο πρώτες φωτογραφίες τα μοντέλα φοράνε βρεγμένα εσώρουχα. Στην τρίτη είναι μόνο με τα κυλοτάκια τους και μπορούμε να δούμε τα μεγάλα βυζιά τους. Απόλυτα αισθησιακή η ατμόσφαιρα σε όλες.
Η Lottie, όμως, έδωσε και άλλο ένα σετ στη δημοσιότητα. Ολόγυμνη, με τις βυζάρες της και τις φουσκωμένες ρώγες της. Ανοίγει τα πόδια για να δούμε τα όμορφα χείλια που έχει ανάμεσα στα πόδια.

Ολα γκουντ με δυο καμπυλωτά κορμιά

Πάμε τώρα στη Demi Rose Mawby. Αυτό το κορμί με τις ελκυστικές καμπύλες. Με τα μεγάλα καπούλια του. Τις βυζάρες του, που συνήθως μας δείχνει τη σάρκα του μαστού, αλλά όχι τις ρώγες της.
Εδώ λοιπόν, στις έξι φωτογραφίες που μας δίνει, σε τέσσερις φοράει διάφανα εσώρουχα. Ετσι, μπορούμε να πάρουμε μια γεύση από τις ρώγες της, που είναι στρογγυλές. Φοβερές οι μπουτάρες της 27χρονης.
Και για… επιδόρπιο, έχουμε την Anastasia Kvitko. Την 28χρονη, που υποστηρίζει πως έχει τον ωραιότερο κώλο και τα ομορφότερα βυζιά σε όλη τη Ρωσία. Απίστευτες καμπύλες μεγάλες και ζουμερές.
Χορταστικό θηλυκό, με σαρκώδη χείλια, που το ορέγονται τα χιλιάδες σαρκοβόρα αρσενικά. Εδώ το βλέπουμε να φοράει συνολάκια διάφανα, που μας επιτρέπουν να πάρουμε γεύση από τα απόκρυφά της.
Βλέπουμε το πόσο μεγάλα είναι καπούλια της, καθώς ανεβαίνει τη σκάλα του σπιτιού. Παίρνουμε μια γεύση από τις σκούρες ρώγες της και μέχρι εκεί. Για περισσότερο υλικό και από τις τρεις, ξηλωνόμαστε και… όλα γκουντ.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *