«Μην πεις λέξη και έλα γρήγορα μέσα μου» (video)
02/06/2022
Πως να μην λαχταρήσεις τη γυμνή Κυπριωτοπούλα! (video)
03/06/2022
«Μην πεις λέξη και έλα γρήγορα μέσα μου» (video)
02/06/2022
Πως να μην λαχταρήσεις τη γυμνή Κυπριωτοπούλα! (video)
03/06/2022

Νέα μέτρα: Οταν με βλέπεις γυμνή θα παίζεις τάκα – τάκα (video)

Τα πήρε στο κρανίο το θηλυκό. Στο εξής, βάζει νέα μέτρα. Σου λέει πως, όταν με βλέπεις γυμνή, θα παίρνουν οι χούφτες σου φωτιά!
Τώρα, εδώ που τα λέμε, ένα δίκιο το ‘χει το ξανθό. Σου λέει, «Για ποιον χτυπιέμαι εγώ; Για μένα; Για σένα κύριε. Και χορεύω και κάνω σόλο σεξ για να με δεις και να φτιαχτείς. Τόσο αγώνα κάνω μέχρι να τελειώσω».
Τι σου ζητάει, λοιπόν, το θηλυκό; Οταν το βλέπεις να χαϊδεύεται και να βάζει μέσα στο πράμα του τα δάχτυλά του, να κάνεις κι’ εσύ το ίδιο. Να αρχίζεις με τις χούφτες σου το… τάκα – τάκα και να τελειώνεις μαζί του.
Η Riley Anne έχει ένα σαγηνευτικό πρόσωπο που αποπνέει έντονο ερωτισμό. Το κορμί της είναι καλοσχηματισμένο. Θέλεις να το έχεις δίπλα σου να το κρατάς στην αγκαλιά σου σαν να είναι ένα εύθραυστο μπιμπελό.
Τρόπος του λέγειν δηλαδή. Καθόσον άμα έχεις μια τέτοια κορμάρα στην αγκαλιά σου, μόνο σαν μπιμπελό δεν θα την κρατάς. Θα την κουτουπώσεις, θα τη μπαλαμουτιάσεις, μέχρι να την κατσιάσεις.

Να πειθαρχήσεις στα νέα μέτρα

Η Αμερικανίδα έχει στον κόρφο της δυο στήθια στητά, που κοιτάνε προς τα πάνω. Οχι μεγάλα. Πάντως, αξιοχούφτωτα. Στήθια όμορφα, νόστιμα, που θέλεις να αγγίξεις τη μαλακή τους σάρκα.
Η 26χρονη σε μαγεύει με τη στενή της μέση και τη σχεδόν επίπεδη κοιλιά της. Δεν παίζονται τα καπούλια της. Ολοστρόγγυλα, σφιχτά. Τα ανοίγει και τρελαίνεσαι με την τρυπούλα που έχουν ανάμεσά τους. Σκύβει και τουρλώνει τον πισινό της και σε πιάνει ίλιγγος.
Είναι ψηλοκώλα και αυτό την κάνει ακόμα πιο όμορφη. Ποθείς τα πόδια της, που όταν τα ανοίγει, εμφανίζονται τα δυο ανοιχτά, ροζ χείλια και η τρυπούλα της, που θέλεις να βάλεις τη γλώσσα σου μέσα και να ρουφήξεις τους ζεστούς χυμούς της.
Είναι εξαιρετικά ερεθιστικό να τη βλέπεις να χαϊδεύει την κλειτορίδα της και να φτάνει σε οργασμό. Φτιάχνεσαι τόσο πολύ που είσαι έτοιμος να πειθαρχήσεις σε ΄πλα τα νέα μέτρα που θα βάλει.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *