Φοιτητριούλα, το πιο λαμπρό αστέρι
Your_submissive_doll: Φοιτητριούλα το πιο λαμπρό αστέρι (video)
29/06/2022
Εχω περιέργεια να δω αν γουστάρεις αυτό το κορμί (video)
01/07/2022
Φοιτητριούλα, το πιο λαμπρό αστέρι
Your_submissive_doll: Φοιτητριούλα το πιο λαμπρό αστέρι (video)
29/06/2022
Εχω περιέργεια να δω αν γουστάρεις αυτό το κορμί (video)
01/07/2022

«Μπες και πιες τα υγρά που πετάγονται από τo πράμα μου» (video)

Η TanyaWilson σου λέει: Μπες και πιες τα υγρά μου.

Σε καλεί στο δωμάτιό του και θα σου φέρει το ακριβότερο πιοτό. Τα υγρά που πετάγονται από την τρυπούλα του. «Μπες και πιες», σου λέει.
Είναι άκρως ερεθιστικό μα χτυπιέσαι μέσα σε ένα θηλυκό, να το ακούς και να το βλέπεις να φτάνει σε οργασμό. Να νιώθεις τα χείλια που έχει ανάμεσα στα πόδια να σε σφίγγουν δυνατά.
Να το νιώθεις όταν τελειώνει να σε πετάει έξω και να χύνει επάνω σου τα καυτά υγρά που βγαίνουν από την τρυπούλα του. Πρέπει να τα δοκιμάσεις, καθώς είναι το ωραιότερο πιοτό στον κόσμο. Ασε που δεν το βρίσκεις εύκολα.
Δεν είναι και πολύ συνηθισμένο να βρεις θηλυκά που τελειώνουν με squirting. Δεν λέμε να υγραίνεται το πράμα τους. Μιλάμε να εκτοξεύονται τα υγρά, σαν να έχεις κάνει, εκείνη τη στιγμή… γεώτρηση και να πετάγεται ο πίδακας.
Ενα τέτοιο θηλυκό είναι και η TanyaWilson (ΕΔΩ). Η καστανόξανθη, που θέλει να τη βλέπεις σαν θεά. Να τη μεταχειρίζεσαι, άλλοτε σαν ένα αθώο και άβγαλτο κορίτσι και άλλες σαν μια γυναίκα που έχει τον διάολο μέσα της.

«Μπες και πιες το ωραιότερο πιοτό»

Το webcam girl είναι γεμάτο φετίχ με πικάντικα σενάρια. Θέλει να σε υπνωτίζει και να γίνεσαι ο σκλάβος του. Να εκτελείς όλες τις διαταγές του. Του αρέσει να σε κοροϊδεύει, να σου λέει πως τον έχεις μικρό, αλλά να του αποδεικνύεις ότι είναι θαυματουργός.
Τις περισσότερες φορές θέλει να στον παίζει και να τελειώνεις μέσα στο στόμα του. Εχει φετίχ με το σπέρμα. Αυτό που το τρελαίνει είναι να το παίζετε παντρεμένοι και να σου εξιστορεί πως στα φόρεσε, κάνοντας τρίο με δύο άντρες.
Η αγαπημένη στάση της 32χρονης είναι να σκύβει μπροστά σου και να μπαίνεις μέσα της. Να της δίνεις χαστούκια στα μαλακά καπούλια της και να της τραβάς τα μαλλιά. «Ο πόνος με ερεθίζει», λέει.
Θέλει επίσης να της ζουλάς τα μεγάλα βυζιά της. Να δαγκώνεις τις ρώγες της. Μπορεί να τελειώσει από το μασάζ στις ρώγες και να πλημμυρίσει τον τόπο. Γι’ αυτό σου λέει, «Μπες και πιες τα υγρά μου».

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *