Να ακουμπάει τον εαυτό της, να κάνει σόλο σεξ αργά, μεθυστικά, βασανιστικά… η J.Lo.
J.Lo: «Το θέλω και αργά και γρήγορα»!
25/07/2025
Εύα Λάσκαρη: «Εχω κάτι να σου δείξω Alexis Tsipras».
Εύα Λάσκαρη: Alexis Tsipras έλα να σου δείξω
25/07/2025
Να ακουμπάει τον εαυτό της, να κάνει σόλο σεξ αργά, μεθυστικά, βασανιστικά… η J.Lo.
J.Lo: «Το θέλω και αργά και γρήγορα»!
25/07/2025
Εύα Λάσκαρη: «Εχω κάτι να σου δείξω Alexis Tsipras».
Εύα Λάσκαρη: Alexis Tsipras έλα να σου δείξω
25/07/2025

Λέει, i have a dream να σου παίξω ισπανική (video)

ClarisseHill: Σε βλέπει και λέει, i have a dream.

Είναι μία γυναίκα που κάθε ώρα και στιγμή ονειρεύεται το σεξ. Σε κοιτάζει, σε καλεί κοντά της και σου λέει μέσα στην καύλα, i have a dream.
Αλλά πριν σου πει τι ονειρεύεται για σένα, την ονειρεύεσαι εσύ. Γιατί η ClarisseHill (τη βρίσκεις ΕΔΩ) είναι μια γυναίκα που τη βλέπεις και ξεχνάς όλες τις άλλες. Το κορμί της ζουμερό, όχι όμως υπερβολικό και τα μεγάλα βυζιά της, όπως κουνιούνται, σε κάνουν να χάνεις το μυαλό σου.
Οι βυζάρες της ξεχειλίζουν από το κορμάκι, σου φωνάζουν «πιάσε μας», «γάμα μας». Τότε πιάνει δουλειά το sex toy που το στριμώχνει ανάμεσα στους βύζους της. «Τώρα, σου λέει, θα δεις τι σημαίνει ισπανική, τι σημαίνει tittyfuciking, boobjob».
Πιάνει τα βυζιά της, τα πιέζει, πάνω στο ομοίωμα, το εξαφανίζει μέσα τους. Σπρώχνει με τα χέρια της, ανεβοκατεβάζει ρυθμικά τις βυζάρες πάνω στο πλαστικό καβλί. Ονειρεύεται πως είναι το δικό σου, νιώθει ότι σπαρταράει, ότι είναι έτοιμο να εκραγεί.

Σε βλέπει και λέει, i have a dream

«Η ισπανική είναι το αλατοπίπερο στο σεξ, λέει, όπως και η πίπα. Οταν σε παίρνω στο στόμα μου, όπως γλιστράς στον λαιμό μου, όταν στον φτύνω και το σάλιο μου τρέχει πάνω του, τότε καυλώνω απίστευτα, θέλω να χύσω».
Αυτό την εξιτάρει, θέλει να της τον δείξεις, θέλει να τον βλέπει να γίνεται θεόσκληρος, καθώς σου μιλάει βρόμικα και χαϊδεύει το κορμί της. «Θέλω να σε βλέπω να τρέμεις, να τραντάζεσαι να χύνεις και να πετάγονται πάνω στην οθόνη», λέει.
Οπως χύνει κι’ εκείνη για πάρτη σου. Τινάζεται το κορμί της από την καύλα καθώς τρίβει με το χέρι της την πρησμένη κλειτορίδα της. «Ετσι το θέλω, λέει. Πρώτα να γαμάς τα βυζιά μου, μετά το στόμα μου και ύστερα το υγρό μουνί μου».
Τι λες; Ολα όσα ονειρεύεται να σου κάνει στα λέει. Αλλά έχει κρατήσει και άλλα υγρά όνειρα. Γι’ αυτό σου λέει: «μπες στο δωμάτιό μου και θα στο εξηγήσω το όνειρο. Θα στο κάνω πραγματικότητα. Είμαι γυναίκα που συνέχεια, i have a dream».

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *