Μια Natasha, ώρε μάνα μου, ανοίγει με πάθος τα πόδια της
15/08/2021
Ταύρος: Τα σεξουαλικά χαρακτηριστικά
18/08/2021
Μια Natasha, ώρε μάνα μου, ανοίγει με πάθος τα πόδια της
15/08/2021
Ταύρος: Τα σεξουαλικά χαρακτηριστικά
18/08/2021

Κριος: Τα σεξουαλικά χαρακτηριστικά

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Τα άτομα που έχουν γεννηθεί στον αστερισμό του Κριού είναι ενθουσιώδη, αυθόρμητα, μεγαλόψυχα και συχνά επιπόλαια. Διακρίνονται από οξυδέρκεια και πρακτικότητα, ενώ στα δύσκολα βρίσκουν πάντα μία αποτελεσματική λύση. Οι Κριοί είναι κοινωνικοί και φιλικοί, αλλά έχουν και μία έμφυτη μεγαλομανία, με την έννοια ότι τους αρέσει να αναδεικνύονται και να γίνονται αρεστοί, χωρίς πάντα να το αξίζουν. Θέλουν να είναι πρώτοι σε ό,τι κάνουν και δεν διστάζουν να παλέψουν με νύχια και με δόντια για να το πετύχουν.

Η ερωτική ζωή του Κριού: Ασίγαστο πάθος και συνεχείς αναζητήσεις. Οι Κριοί είναι από τα ζώδια που έχουν τουλάχιστον ένα εγχειρίδιο Kama Sutra στην βιβλιοθήκη τους και διάφορα sex toys κάτω από το κρεβάτι τους. Είναι σχεδόν αδύνατο για έναν Κριό να παραμείνει με έναν ερωτικό σύντροφο για μία ολόκληρη ζωή, αν και κατά βάθος αποζητά σταθερότητα –όχι όμως ανία. Η ερωτική ζωή του Κριού είναι γεμάτη περιπέτειες, θετικές και αρνητικές, οι οποίες τελικά ενισχύουν την εσωτερική του ενέργεια γι’ αυτό δεν μετανιώνει και δεν θα τις άλλαζε ποτέ.

Ο άνδρας Κριός στο σεξ

Με τον Αρη, τον θεό του πολέμου, κυβερνήτη πλανήτη του και όντας το πρώτο από τα ζώδια της Φωτιάς, ο άνδρας Κριός είναι ένας πραγματικός κυνηγός και ορμητικός εραστής που θέλει πάντα να έχει την πρωτοβουλία. Το σεξ με τον Κριό μπορεί να εκλύει πύρινο πάθος, αλλά καθώς σκοπός της ζωής του είναι η μόνιμη διέγερση, η σύντροφός του θα χρειαστεί να σκαρφιστεί πολλά με την φαντασία της για να τον κρατά σε εγρήγορση. Τα ερωτικά βοηθήματα και τα διεγερτικά ερωτικά σενάρια είναι ένας τρόπος να κρατήσετε για πολλά χρόνια έναν Κριό στο κρεβάτι σας –μην είστε όμως ποτέ σίγουρη ότι ακόμα και έτσι δεν θα σας απατήσει. Το ζώδιο αυτό αγαπά τις προκλήσεις και δύσκολα θα συγκρατηθεί μπροστά σε μία μυστηριώδη γυναίκα.

Η γυναίκα Κριός στο σεξ

Η γυναίκα Κριός διαθέτει ίσως την πιο ερωτική φύση του ζωδιακού. Εχει μία εσωτερική γοητεία, την οποία αντλεί από την ανεξάντλητη θετική ενέργεια που κρύβει μέσα της, η οποία μπορεί να έλξει σχεδόν κάθε άνδρα. Αντιμετωπίζει το σεξ με παιδική διάθεση: Συγκεντρώνει ερωτικά βοηθήματα, επιλέγει προσεκτικά σέξι εσώρουχα και αξεσουάρ, δημιουργεί ατμόσφαιρα και σκαρφίζεται σενάρια που της δίνουν ακόμα περισσότερη ενέργεια και χαρά. Και όταν η μαγική στιγμή φτάσει, οι επιδόσεις της είναι εντυπωσιακές –αρκεί να εισπράξει την ίδια διάθεση και από εσάς. Αν, όμως, έχει να κάνει με έναν σύντροφο που συστηματικά την παραμελεί, δεν της είναι καθόλου δύσκολο να αναζητήσει ερωτικό ενδιαφέρον στο κρεβάτι κάποιου άλλου –ακόμα κι αν δεν νιώθει τίποτε απολύτως γι’ αυτόν.

Ο Κριός στη σχέση

Η σχέση με έναν άνδρα ή μία γυναίκα Κριό δεν πρόκειται ποτέ να γίνει βαρετή. Μαζί του μπορεί να βρεθείτε στην άκρη της γης, χωρίς καν να το καταλάβετε, ενώ είναι τέτοια η γενναιοδωρία του που θα φροντίσει πρώτα να περνάτε εσείς καλά. Αρκεί να είστε ειλικρινής και να του δείχνετε την αγάπη σας. Αν δεν το κάνετε ο Κριός μπορεί να γίνει πολύ σκληρός και απρόσωπος, ενώ σπάνια θα παραμείνει σε μία σχέση που αδυνατεί να του προσφέρει όσα χρειάζεται για να νιώθει ευτυχισμένος. Δύσκολα μπορεί να ξεχωρίσει την αγάπη από το σεξ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα έκανε σεξ με κάποιον/-α που δεν αγαπά –πιθανό να τον/την αγαπήσει το επόμενο πρωί. Δεν θα μπορούσε ποτέ, όμως, να συμβιβαστεί σε μία σχέση με κακό σεξ.

Με ποιους ταιριάζουν ερωτικά οι Κριοί: Ο άνδρας Κριός ταιριάζει ερωτικά με γυναίκες Λέοντες, καθώς η ερωτική ζωή τους μπορεί να είναι καταπληκτική, Τοξότες, τις οποίες βρίσκουν εξίσου δραστήριες και ενεργητικές και Υδροχόους με τις οποίες μπορούν, αν κάνουν υπομονή, να δημιουργήσουν μία συναρπαστική σχέση. Η γυναίκα Κριός ταιριάζει ιδανικά με άνδρες Σκορπιούς, καθώς το σεξ μαζί τους είναι φλογερό, Δίδυμους, τους οποίους βρίσκουν αθεράπευτα γοητευτικούς και Ιχθείς, στους οποίους αναζητούν τρυφερότητα και ασφάλεια

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *