Ακου να δεις τι κάνουν τα θηλυκά στο μπάνιο.
Ακου να δεις τι κάνουν τα θηλυκά στο μπάνιο (video)
17/07/2023
Η Jane Birkin γυμνή στην ταινία Dust
Η Jane Birkin γυμνή στην ταινία Dust (video)
18/07/2023
Ακου να δεις τι κάνουν τα θηλυκά στο μπάνιο.
Ακου να δεις τι κάνουν τα θηλυκά στο μπάνιο (video)
17/07/2023
Η Jane Birkin γυμνή στην ταινία Dust
Η Jane Birkin γυμνή στην ταινία Dust (video)
18/07/2023

Κατερίνα Γερονικολού: Τα στήθια της «Στο Ξέσπασμα του Φεγγαριού» (video)

Η Κατερίνα Γερινοκολού με τα στήθια της.

Σήμερα έχουμε μια Ελληνίδα με πλούσια καριέρα στην TV και τον κινηματογράφο. Πρόκειται για την Κατερίνα Γερονικολού.
Και θα σας δείξουμε το πλάνο, από το κινηματογραφικό ντεμπούτο της ηθοποιού. Το οποίου έγινε στην ταινία του Στράτου Μαρκίδη, «Στο Ξέσπασμα του Φεγγαριού», η οποία κυκλοφόρησε το 2010.
Τη βλέπουμε να εμφανίζεται σε μια σκηνή που κάνει σεξ με τον συμπρωταγωνιστή της στην ακρογιαλιά. Η κάμερα τους παίρνει κοντινό από τη μέση και πάνω και μπορούμε να δούμε τα γυμνά στήθια της.
Η Κατερίνα πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με την υποκριτική, σε ηλικία 22 ετών και γράφτηκε στη σχολή του Βασίλη Διαμαντόπουλου. Μέχρι τότε, σπούδαζε στη Νομική και εργαζόταν ως δημοσιογράφος.
Την εποχή που πρωτοεμφανίστηκε στη μεγάλη οθόνη, έκανε το ντεμπούτο της και στο θεατρικό σανίδι. Στην παράσταση «Ρωμαίος και Ιουλιέτα», η οποία είχε ανέβει στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.
Ακολούθησε σειρά θεατρικών έργων, που την καθιέρωσαν ως ηθοποιό. Επαιξε στο «Δον Ζουάν», στον «Τρελαντώνη», στο «Σμύρνη μου αγαπημένη», στη «Φιλουμένα Μαρτουράνο και άλλες.

Η Κατερίνα Γερονικολού και η τηλεόραση

Δύο χρόνια πριν από την πρώτη εμφάνισή της στο θέατρο και στον κινηματογράφο, είχε ξεκινήσει την τηλεοπτική της καριέρα. Το ξεκίνημα έγινε από τη σειρά «Υπάρχουν άντρες και άντρες» και ακολούθησε το «Λάκης ο γλυκούλης».
Στη δεύτερη είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους και ακολούθησαν πολλές άλλες, μεταξύ των οποίων: «Η Πολυκατοικία», «Οι Βασιλιάδες», «Κλεμμένα Ονειρα», «Τρελή Οικογένεια», «Το Τατουάζ» και άλλες.
Πρόσφατα, μιλώντας για τις σχέσεις, στην εκπομπή «Δύο στη 1» της ΕΡΤ, είπε: «Εχω περάσει από τοξικές σχέσεις, όπως ήμουν στην ταινία «Για πάντα» που είχαμε κάνει με τον Γιάννη, που δείχνει πως μια ερωτική ιστορία μπορεί να οδηγηθεί σε άσχημες καταστάσεις.
Εχω περάσει από διάφορα τοξικά στάδια στην προσωπική μου ζωή. Τις αντιμετώπιζα με ανωριμότητα τις περισσότερες φορές. Τα λάθη αυτά θεωρώ ότι προσφέρουν πράγματα ετεροχρονισμένα».
Ο Γιάννης στον οποίο αναφέρεται είναι ο σύντροφός της, Γιάννης Τσιμιτσέλης. Οταν γυρίστηκε η ταινία, η Κατερίνα Γερονικολού, ήταν 25 χρονών.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *