Κώστας Καραγιώργης, Deborah Shelton: σκηνές σεξ στο «Ανώμαλο φορτίο» (video)
19/06/2022
Φλογερή λατίνα σολάρει και παίρνει φωτιά τώρα (video)
21/06/2022
Κώστας Καραγιώργης, Deborah Shelton: σκηνές σεξ στο «Ανώμαλο φορτίο» (video)
19/06/2022
Φλογερή λατίνα σολάρει και παίρνει φωτιά τώρα (video)
21/06/2022

«Θέλω να με πάρεις δυνατά από πίσω. Εσύ τι λες;» (video)

Είναι κάποια θηλυκά που χάνουν το μυαλό τους όταν τα παίρνεις από την… πίσω πόρτα. Εσύ τι λες; Ψήνεσαι γι’ αυτά τα θηλυκά; Τα γουστάρεις;
Δεν νομίζω πως υπάρχει κανείς, ο οποίος να μην θέλει δίπλα του ένα θηλυκό, που να του ζητάει να του κάνει σεξ από την… πίσω πόρτα. Εδώ υπάρχουν αρσενικά που… μαρτυράνε, περιμένουν μήνες και χρόνια μέχρι η δικιά τους να πει το πολυπόθητο «Ναι».
Τα θηλυκά που απολαμβάνουν το σεξ από πίσω, έχουν να το λένε, πως είναι ότι καλύτερο τους έχει συμβεί. Να δούμε τι είπε μια γυναίκα για την πρώτη της εμπειρία, σε μια συζήτηση που έγινε στο Reddit.
Η sexinthepark λέει: «Ο φίλος μου, όταν κάναμε σεξ άρχισε να μου βάζει μέσα το δάχτυλό του. Μου άρεσε και σιγά – σιγά, άρχιζα να τελειώνω έτσι. Ενα πρωί ξύπνησα και τον ένοιωσα σκληρά να ακουμπάει τον πισινό μου. Απλά τον ήθελα μέσα μου. Με πήρε από πίσω και είχα τους πιο τρελούς, τους πιο έντονους οργασμούς».

Εσύ τι λες; Θα έπαιρνες αυτό το θηλυκό;

Εδώ λοιπόν έχουμε ένα θηλυκό που λατρεύει να πέφτει στα τέσσερα και να νιώθει ένα σκληρό αρσενικό να μπαίνει μέσα στα καπούλια του. Η Britneyred (ΕΔΩ) τελειώνει με σπασμούς και ουρλιαχτά όταν την παίρνεις από πίσω.
Θέλει, βέβαια, την μαεστρία της, γι’ αυτό σου δείχνει πως θέλει να της το κάνεις. Εδώ που είναι στο κρεβάτι της και κάνει σόλο σεξ, βάζοντας το χοντρό sex toy μέσα στον κώλο της. Τον μεγάλο. Τον φαρδύ.
Το webcam girl, γενικά, όλα φαρδιά τα έχει πάνω του. Είναι γεμάτο καμπύλες, τις οποίες θέλει να χαίρεσαι. Να τις γλεντάς. Να τις καταχουφτώνεις. Πρώτα απ’ όλα, τα παχιά χείλια που έχει ανάμεσα στα πόδια του.
Μετά τις μπουτάρες του. Τις αφράτες, τις ζουμερές. Θέλει να τις γραπώνεις, να τις ζουλάς. Τέλος τις βυζάρες του. Τις μεγάλες, τις λαχταριστές. Θέλει να τις μαλάζεις και να τσιμπάς τις μεγάλες ρώγες του.
Είναι φλογερό θηλυκό το 28χρονο και θέλει αρσενικά που να λατρεύουν να το παίρνουν από πίσω. Εσύ τι λες;

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *