«Τα θέλει όλα και όχι να ζήσει μια… παρθένα ζωή» (video)
24/07/2022
Πολλά υποσχόμενη νέα γυναίκα, Ελληνίδα, webcam girl (video)
27/07/2022
«Τα θέλει όλα και όχι να ζήσει μια… παρθένα ζωή» (video)
24/07/2022
Πολλά υποσχόμενη νέα γυναίκα, Ελληνίδα, webcam girl (video)
27/07/2022

Η Αντζελα Γκερέκου γυμνόστηθη στο Playboy

Στο φόρτε της, στα καλύτερά της ήταν η Αντζελα Γκερέκου, όταν φωτογραφήθηκε topless για το ελληνικό Playboy, τον Ιανουάριο του 1996.
Η φωτογράφιση άφησε άφωνο το πανελλήνιο και το περιοδικό έκανε τρελές πωλήσεις. Η Αντζελα πόζαρε σε πολύ αισθησιακές πόζες και αναδείχθηκε από το σετ, ως το απόλυτο ερωτικό θηλυκό στη χώρα μας.
Η ηθοποιός, βέβαια, με την ομορφιά της, είχε κατακτήσει τις φαντασιώσεις του ανδρικού πληθυσμού, από τα πρώρα βήματα της καριέρας της. Η οποία είναι πλούσια και στον χώρο της τέχνης και της πολιτικής.
Στη συγκεκριμένη φωτογράφιση τη βλέπουμε να φοράει ρετρό εσώρουχα, σαν αυτά που φορούσαν οι γιαγιάδες. Ενισχυμένο, μυτερό σουτιέν και μεγάλη κυλότα. Φοράει, επίσης, ένα δαντελένιο κυλοτάκι και διακρίνουμε τον στρογγυλό πισινό της.
Ποζάρει φορώντας δύο σέξι κορμάκια, ολόσωμα, see through. Διακρίνουμε μέσα από αυτά τα στήθια της, ενώ σε μία φωτογραφία παίρνουμε γεύση από τον… θάμνο της, καθώς διαγράφονται οι τριχούλες της.

Αντζελα Γκερέκου: Τα λαχταριστά στήθια της

Εκεί που τα δίνει όλα, όμως, το θηλυκό, είναι οι τρεις τελευταίες πόζες. Στις οποίες ξεγυμνώνει τα στήθια του. Τα μεγάλα, τα λαχταριστά. Αυτά που μείνανε αξέχαστα, στο μυαλό των αρσενικών που τα είδαν. Τότε ήταν 37 χρονών.
Η Αντζελα, που την είδαμε φέτος να πρωταγωνιστεί στη «Γη της Ελιάς», εκείνη την εποχή ήταν ζευγάρι με τον Τόλη Βοσκόπουλο, με τον οποίο είχαν γνωριστεί ένα χρόνο πριν. Λίγο καιρό αργότερα, δε, παντρεύτηκαν.
Λίγα χρόνια αργότερα μπήκε μέσα της τι σαράκι της πολιτικής. Το 2004 εκλέγεται βουλευτίνα στην Κέρκυρα με το ΠΑΣΟΚ. Στα έδρανα της Βουλής έμεινε μέχρι τις εκλογές του 2015.
Το 2009, αναλαμβάνει υφυπουργός Πολιτισμού με αρμοδιότητα τον Τουρισμό, στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου. Η αποκάλυψη, όμως, της οφειλής του Τόλη Βοσκόπουλου στην εφορία, την οδήγησε στην παραίτηση το 2010.
Τον Αύγουστο του 2019, ανέλαβε Πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού. Θέση την οποία κατέχει μέχρι και σήμερα. Από τον γάμο της με τον Τόλη, η Αντζελα Γκερρέκου, απέκτησε το 2001 μια κόρη.

RECOMMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *