Μωρή κοντούλα λεμονιά με τα μεγάλα τα βυζιά (video)
31/07/2022
Μια γυναίκα με παρελθόν, παρόν, μέλλον και καμπύλες (video)
02/08/2022
Μωρή κοντούλα λεμονιά με τα μεγάλα τα βυζιά (video)
31/07/2022
Μια γυναίκα με παρελθόν, παρόν, μέλλον και καμπύλες (video)
02/08/2022

Διπλοκάπουλα θηλυκά είναι το anti stress των καπουλέτων (video)

Είμαστε μια κοινωνία αγχωμένη. Κι’ όμως. Πρέπει να χαλαρώσουμε. Και πιο είναι το καλύτερο anti stress; Τα διπλοκάπουλα τα θηλυκά.
Εκείνα που ανεβάζουν τη φούστα, βγάζουν το παντελόνι, κατεβάζουν την κυλότα, το κολάν, ξεγυμνώνουν τον κώλο τους και μας τον… χώνουν στα μούτρα. Ετσι φεύγει το άγχος και χαλαρώνουν οι… καπουλέτοι.
Αυτοί που είναι πάντα πεινασμένοι. Που δεν χορταίνουν με τίποτα. Και δεν μιλάω για σπαλομπριζόλες… Για σεξ μιλάω. Για… μάτι μιλάω! Για τα λιγούρια μιλάω που λατρεύουν τα καπούλια και θέλουν τη δόση τους για να ηρεμήσουν.
Ακου να δεις, τώρα, τι έγραψε ένας χρήστης στο Reddit, ο οποίος άνοιξε μια συζήτηση για τους γυναικείους κώλους. Πρόκειται για τον Ilovewomensasses, ο οποίος εξομολογήθηκε την εμμονή του για τους κώλους και βρήκε πολλούς ομοϊδεάτες.
«Είμαι κολλημένος με τους γυναικείους κώλους. Λατρεύω τα καπούλια. Πολύ. Αν δεν μου αρέσει ο κώλος της, σταματάω να ενδιαφέρομαι για μια γυναίκα. Θέλω έναν κώλο, να τον γραπώνω, να τον δαγκώνω, να τον τσιμπάω, να τον γλείφω, να τον πηδάω. Τρελαίνομαι για το σεξ από την… πίσω πόρτα. Εσείς;».

Το να παίρνεις μάτι γυμνά καπούλια είναι το καλύτερο anti stress

Ελάχιστοι διαφώνησαν μαζί του. Μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού. Ξελιγωμένοι δήλωσαν οι περισσότεροι. Ματάκηδες, που το μάτι τους παίζει δεξιά και αριστερά, να δει γυμνά γυναικεία καπούλια.
Πως αλλιώς θα μπορούσε να ήταν άλλωστε; Γι’ αυτό χαιρόμαστε τα τολμηρά τα θηλυκά που ανεβάζουν στη globoσφαιρα βίντεο με τα γυμνά καπούλια τους. Που τα τραβάνε, τα χαστουκίζουν, τα ανοίγουν για να φανεί η τρυπούλα που έχουν ανάμεσά τους.
Τα πρόστυχα (με την καλή έννοια) τα θηλυκά, που εκτός από τον κώλο τους, δείχνουν και τα βυζιά τους. Και τον… θάμνο τους. Ετσι, για να δείξουν πως έχουν όλο το πακέτο. Και φαντασιώνονται πως βλέποντάς τα, παίρνουν φωτιά οι χούφτες των αρσενικών.
Πάμε να τα δούμε λοιπόν, να κάνουν τα ναζάκια τους. Και να χαλαρώσουμε, καθώς, το να παίρνεις μάτι γυμνά καπούλια είναι το καλύτερο anti stress.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *