Kate Moss: Ολόγυμνη στο Playboy το 2014
25/05/2022
«Αντρες έτοιμοι για όλα πάρτε με από την… πίσω πόρτα» (video)
26/05/2022
Kate Moss: Ολόγυμνη στο Playboy το 2014
25/05/2022
«Αντρες έτοιμοι για όλα πάρτε με από την… πίσω πόρτα» (video)
26/05/2022

Δες τα ρε Ελλάδα όλα αυτά τα ανοιχτοκάπουλα θηλυκά (video)

Εδώ είναι τα θηλυκά τα ξεδιάντροπα, που τσιτσιδώνονται και σου λένε: «Δες τα ρε Ελλάδα όλα αυτά τα γυμνά καπούλια μας».
Μια ντουζίνα κώλοι. «Κώλοι πολλοί, με σχήματα διάφορα και μέγεθος ποικίλον. Κώλοι χοντροί, κώλοι λεπτοί, κώλοι απαλοί κι αφράτοι, κώλοι σα ζύμη μαλακοί και κώλαροι τριζάτοι.
Ωρε κάτι καπούλια, να τα βλέπουν οι… καπουλέτοι. Να λιγώνονται, να λαχταράνε, να γουστάρουν και να πέφτουν κάτω. Να τους πέφτουνε τα σάλια, να κρεμάει η γλώσσα τους σαν γραβάτα.
Θέλεις απεγνωσμένα να απλώσεις το κουλό σου, να τα χουφτώνεις συνέχεια. Να τα παλαμαριάσεις. Να τα μπαλαμουτιάσεις. Να αφήσεις πάνω τους τα σημάδια από τις χούφτες σου.
Αρχίζουν οι φουσκοθαλασσιές. Γίνεται έπαρση σημαίας όταν βλέπεις τα θηλυκά να ξεγυμνώνουν τους κώλους τους. Να κατεβάζουν το παντελόνι, να βγάζουν την κυλότα, να σηκώνουν φούστες, φορέματα και να ξεπροβάλλουν γυμνά τα καπούλια τους.
Και κωλώνουν μπροστά σε τίποτε τα αδιάντροπα τα θηλυκά. Που τα βλέπουμε να ξεκόβουν στον διάδρομο του σούπερ μάρκετ, να κατεβάζουν τα κολάν και καθώς δεν φοράνε εσώρουχο, να παίζουν η μία με τα καπούλια της άλλης.

Δες τα ρε Ελλάδα όλα αυτά τα… ραπανάκια

Σου τρέχουνε τα σάλια κοιτώντας τα… καυλοράπανα να κάνουν προστυχιές. Να βουτάνε τα καπούλια τους, να τα τραβάνε και να ανοίγει η τρυπούλα που έχουν ανάμεσά τους. Σαν να σου λένε πως ξέρουν ότι θα ήθελες να την… παραβιάσεις.
Αλλά δεν μένουν μόνο σε αυτό. Για να σε φτιάξουν ακόμα περισσότερο, εμφανίζονται με γυμνά τα βυζιά τους. Οπως, δε, σκύβουν, σκάνε μπρος στα μάτια σου τα χείλια που έχουν ανάμεσα στα πόδια. Κάποια δε, από αυτά, χαστουκίζουν τα καπούλια τους. Είναι βιτσιόζικα θηλυκά, που ερεθίζονται απίστευτα, όταν τους δώσεις ένα καλό spanking. Οταν από τις ξυλίτσες κοκκινίζει ο κώλος τους. Ετσι είναι. Στην εποχή μας την τρελή, στην εποχή που το ίντερνετ έχει κατακτήσει τη ζωή μας, αυτή είναι η χαρά μας. Να βλέπουμε γυμνά θηλυκά και να σου λένε: «Δες τα ρε Ελλάδα όλα αυτά τα γυμνά καπούλια μας».

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *