Να περάσουμε καλά εγώ κι εσύ μαζί λέει η AlejandraRuiz.
«Να ξεσαλώσουμε εγώ κι εσύ μαζί με τις βυζάρες μου» (video)
08/12/2023
Η εγγονή του Elvis Presley γυμνή.
Η εγγονή του Elvis Presley στο Girlfriend Experience (video)
08/12/2023
Να περάσουμε καλά εγώ κι εσύ μαζί λέει η AlejandraRuiz.
«Να ξεσαλώσουμε εγώ κι εσύ μαζί με τις βυζάρες μου» (video)
08/12/2023
Η εγγονή του Elvis Presley γυμνή.
Η εγγονή του Elvis Presley στο Girlfriend Experience (video)
08/12/2023

Βάνα Μπάρμπα: γυμνή στην ταινία «Μ’ αγαπάς» (video)

Βάνα Μπάρμπα: Ολόγυμνη στη μπανιέρα.

Ηταν το 1989 όταν μια Ελληνίδα ηθοποιός, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της. Δεν είναι άλλη από τη Βάνα Μπάρμπα.
Η πρόταση της έγινε από τον Γιώργο Πανουσόπουλο ο οποίος γύριζε εκείνη την εποχή το «Μ’ αγαπάς». Το πρόβλημα ήταν πως έπρεπε να εμφανιστεί γυμνή σε δύο σκηνές. Μία στην μπανιέρα και σε μία που κάνει σεξ με τον συμπρωταγωνιστή της.
Οπως έχει πει η ίδια σε συνέντευξή της, στην αρχή την σόκαρε η ιδέα του να παίζει γυμνή και αρνήθηκε την πρόταση. Αλλά ύστερα από λίγες μέρες, άρχισε να την τρώει το σαράκι και αποφάσισε να δεχτεί τον ρόλο.
Η Βάνα ήταν τότε27 χρονών και μας έδειξε τα εκπληκτικά στήθια της, τον ολοστρόγγυλο πισινό της και τον φουντωμένο, κατάμαυρο… θάμνο της. Εκεί άρχισε να αναδεικνύεται το υποκριτικό της ταλέντο.
Η ταινία αναφέρεται σε έναν λάτρη του γυναικείου φύλου, ο οποίος προσπαθώντας να δει μια γυναίκα που κάνει γυμνή ηλιοθεραπεία, πέφτει από το μπαλκόνι και σκοτώνεται. Λίγο πριν πεθάνει, απ’ το μυαλό του περνούν όλες οι ερωτικές του αναμνήσεις.

Βάνα Μπάρμπα: ο τίτλος της Μις Ελλάς

Το 1983 πήρε μέρος στα καλλιστεία και αναδείχθηκε Μις Ελλάς. Μιλώντας για εκείνη τη βραδιά, είπε ότι όταν έπεσε ο προβολέας πάνω της ένιωθε πολύ άσχημα βλέποντας την σεξουαλική δίψα στα μάτια των ανδρών.
«Ολα τα όνειρα μου καταστράφηκαν το ίδιο βράδυ, που βγήκα Μις Ελλάς. Αντιμετώπισα 4.000 άτομα που με κοίταζαν σαν ζώο επί σφαγή. Τα μπούτια μου, τον κώλο μου, να φωνάζουν, να ουρλιάζουν συνέχεια. Μια τρομερή κατάσταση», είχε πει.
Μετά τα καλλιστεία έκανε φωτογραφήσεις ως μοντέλο και ύστερα ήρθε η πρόταση για μια ταινία, η οποία θα γυριζόταν στην Καλαμάτα. Θα πρωταγωνιστούσε με τον Τέλη Σαββάλας σε μια ελληνοαμερικανική παραγωγή με μισθό 10.000 δολάρια.
Οπως αποκάλυψε, όμως, τον ρόλο θα τον έπαιρνε εάν περνούσε το τεστ. «Το τεστ ήταν ένα ρίξιμο στο κρεβάτι, ένα κρεβάτι με έναν μουσάτο, που μόλις είδε ότι δεν επρόκειτο να γίνει τίποτα, μας παράτησε σύξυλες εμένα και κάτι άλλες κοπέλες, στην Καλαμάτα».
Ας δούμε τα δύο βίντεο και να απολαύσουμε γυμνή τη Βάνα Μπάρμπα.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *